Primajte tjedne novosti iz svijeta grafičke industrije i saznajte sve o našim promocijama i besplatnim sadržajima za posjetitelje/besplatnim sudjelovanjima na eventima, sajmovima i dr.

Prijavom na Newsletter prihavaćate našu Politiku privatnosti

Iz kompanije Nanodiy za vas pripremaju webinare

S obzirom na situaciju u kojoj se nalazimo, webinari su ovih dana jedino logično rešenje za uspešan nastavak poslovanja, edukacije i sl. Tom idejom su se vodili i iz kompanije Nanodiy, pa su za svoje klijente i potencijalne kupce napravili čak dva webinara.

Svoje besplatne webinare namenili su svima koji se bave štampom na tekstil, sublimacijom, izradom suvenira i svima koji se bave ili žele da se bave izradom personalizovanih proizvoda. Nanodiy webinari trajaće od 30 do 45 min, a  prisutni će moći da pitaju sve što ih zanima. Tema Nanodiy webinara biće prezentacija All-in-One tehnologije koja je u vidu jedne tehnologije uspela da spoji štampu na pamuk i poliester (sublimacijske materijale).

Prijavite se na besplatni Nanodiy webinar i započnite svoje uzbudljivo putovanje kroz svet zanimljivih i kreativnih poslovnih ideja!

Prijavite se na newsletter

Primajte tjedne novosti iz svijeta grafičke industrije.

Prijavom na Newsletter prihavaćate našu Politiku privatnosti
Skip to content