Primajte tjedne novosti iz svijeta grafičke industrije.

Prijavom na Newsletter prihavaćate našu Politiku privatnosti

Tvrtka Ultima Displays dizajnirala dezinfekcijski stalak za djecu

Epidemiološki stručnjaci i Vlade svih država pripremaju se za početak školske godine te smatraju kako moraju uvesti razne preventivne mjere kako bi učenici i osoblje još temeljitije održavali osobnu higijenu ruku, uz pojačano čišćenje površina koje se češće dodiruju.

Ultima Displays, jedan od vodećih europskih proizvođača viscom programa, predstavio je jedinicu za sanitarnu zaštitu u nekoliko različitih visina, posebno dizajniranu da bude zabavna, korisna i izdržljiva kako bi se pomoglo djeci u dobi od 3 do 11 godina da se proaktivno uključe u higijenske postupke u školi i vrtićima kako bi se djeca vrtićke i školske dobi mogla vratiti u što sigurnije okruženje.

“Za mnoge jaslice, vrtiće i škole povećanje prostora za dezinficiranje i pranje ruku  je skup i dugotrajan proces,” rekao je Mark McCleery, generalni direktor tvrtke Ultima Displays. “Korištenje stanica za dezinficiranje ruku koje se lako mogu premjestiti, pomoći će u smanjenju troškova i poboljšanju usklađenosti s osnovnim mjerama koje je Vlada naglasila.”

Jedinica je vrlo stabilna i nema oštre rubove što predstavlja izvrsno rješenje za djecu. Može se koristiti u unutarnjim i vanjskim prostorima. Ima puder u boji plavog sjaja, a oblik kružne baze polumjeseca omogućuje jednostavan pristup osobama u invalidskim kolicima.

Visina raspršivača može se podesiti u četiri različita položaja, od 50 do 90cm što ga čini primjerenim za djecu od najranijih godina.

Prijavite se na newsletter

Primajte tjedne novosti iz svijeta grafičke industrije.

Prijavom na Newsletter prihavaćate našu Politiku privatnosti
Skip to content