PRINT MAGAZIN NEWSLETTER


Primajte tjedne novosti iz svijeta grafičke industrije i saznajte sve o našim promocijama i besplatnim sadržajima za posjetitelje/besplatnim sudjelovanjima na eventima, sajmovima i dr.

Prijavom na Newsletter prihavaćate našu Politiku privatnosti

Tvrtka Ultima Displays dizajnirala dezinfekcijski stalak za djecu

Epidemiološki stručnjaci i Vlade svih država pripremaju se za početak školske godine te smatraju kako moraju uvesti razne preventivne mjere kako bi učenici i osoblje još temeljitije održavali osobnu higijenu ruku, uz pojačano čišćenje površina koje se češće dodiruju.

Ultima Displays, jedan od vodećih europskih proizvođača viscom programa, predstavio je jedinicu za sanitarnu zaštitu u nekoliko različitih visina, posebno dizajniranu da bude zabavna, korisna i izdržljiva kako bi se pomoglo djeci u dobi od 3 do 11 godina da se proaktivno uključe u higijenske postupke u školi i vrtićima kako bi se djeca vrtićke i školske dobi mogla vratiti u što sigurnije okruženje.

“Za mnoge jaslice, vrtiće i škole povećanje prostora za dezinficiranje i pranje ruku  je skup i dugotrajan proces,” rekao je Mark McCleery, generalni direktor tvrtke Ultima Displays. “Korištenje stanica za dezinficiranje ruku koje se lako mogu premjestiti, pomoći će u smanjenju troškova i poboljšanju usklađenosti s osnovnim mjerama koje je Vlada naglasila.”

Jedinica je vrlo stabilna i nema oštre rubove što predstavlja izvrsno rješenje za djecu. Može se koristiti u unutarnjim i vanjskim prostorima. Ima puder u boji plavog sjaja, a oblik kružne baze polumjeseca omogućuje jednostavan pristup osobama u invalidskim kolicima.

Visina raspršivača može se podesiti u četiri različita položaja, od 50 do 90cm što ga čini primjerenim za djecu od najranijih godina.

Prijavite se na newsletter

Primajte tjedne novosti iz svijeta grafičke industrije i saznajte sve o našim promocijama i besplatnim sadržajima za posjetitelje/besplatnim sudjelovanjima na eventima, sajmovima i dr.Prijavom na Newsletter prihavaćate našu Politiku privatnosti
Skip to content