Primajte tjedne novosti iz svijeta grafičke industrije i saznajte sve o našim promocijama i besplatnim sadržajima za posjetitelje/besplatnim sudjelovanjima na eventima, sajmovima i dr.

Prijavom na Newsletter prihavaćate našu Politiku privatnosti

Kompanija Ultima Displays dizajnirala postolje za dezinfekciju za decu

Epidemiološki stručnjaci i Vlade svih država pripremaju se za početak školske godine i smatraju kako moraju uvesti razne preventivne mere kako bi učenici i osoblje još bolje održavali ličnu higijenu ruku, uz pojačano čišćenje površina koje se češće dodiruju.

Ultima Displays, jedan od vodećih evropskih proizvođača viscom programa, predstavio je jedinicu za sanitarnu zaštitu u nekoliko različitih visina, posebno dizajniranu da bude zabavna, korisna i izdržljiva kako bi se pomoglo deci uzrasta od 3 do 11 godina da se proaktivno uključe u higijenske procese u školi i vrtićima, sa ciljem da se vrate u što sigurnije okruženje.

„Za mnoge jaslice, vrtiće i škole povećanje prostora za dezinfikovanje i pranje ruku je skup i dugotrajan proces,” rekao je Mark McCleery, generalni direktor kompanije Ultima Displays. „Korišćenje stanica za dezinfikovanje ruku koje se lako mogu premestiti, pomoći će u smanjenju troškova i poboljšanju usklađenosti s osnovnim merama koje je Vlada donela.”

Jedinica je vrlo stabilna i nema oštre ivice što predstavlja odlično rešenje za decu. Može da se koristi u unutrašnjim i spoljnim prostorima. Ima puder u boji plavog sjaja, a oblik kružne baze polumeseca omogućava jednostavan pristup osobama u invalidskim kolicima.

Visina raspršivača može se podesiti u četiri različita položaja, od 50 do 90 cm što ga čini primerenim za decu u najranijem uzrastu.

Prijavite se na newsletter

Primajte tjedne novosti iz svijeta grafičke industrije.

Prijavom na Newsletter prihavaćate našu Politiku privatnosti
Skip to content