PRINT MAGAZIN NEWSLETTER


Primajte tjedne novosti iz svijeta grafičke industrije i saznajte sve o našim promocijama i besplatnim sadržajima za posjetitelje/besplatnim sudjelovanjima na eventima, sajmovima i dr.

Prijavom na Newsletter prihavaćate našu Politiku privatnosti

Izlagači se pripremaju za FESPA Global Print Expo 2021 u Amsterdamu

Sajmovi FESPA Global Print Expo i European Sign Expo 2021 (9. – 12. 3. 2021., RAI Amsterdam, Nizozemska) privlače sve veću postavu entuzijastičnih izlagača koji se nakon godine dana stanke i korištenja digitalnih platforma za komunikaciju oslanjaju na razmjenu vijesti o proizvodima uživo i druženje s kupcima licem u lice.

Izložbeni prostor se neprestano popunjava, s trenutno više od 200 tvrtki koje su se već obvezale sudjelovati u proljeće sljedeće godine i s mnogim drugim tvrtkama koje su još u aktivnim raspravama. Popis izlagača koji se širi uključuje mnoga istaknuta imena u sitotisku, digitalnom tisku širokog formata i tekstilu, a predstavit će cjelokupan tijek proizvodnje od izlaznih tehnologija i alata za rad do medija i boje.

Izvršni direktor FESPA-e Neil Felton komentira: „Otkako smo otvorili rasprave s našim izlagačima o događajima u proljeće 2021. godine, čuli smo dosljednu poruku: jedva čekaju ponovno biti na FESPA-inom događaju, osobno komunicirajući s ljudima koji su voljni učiti i promišljeno ulagati kako bi svoje poslovanje izvukli iz trenutne krize. Događaj vide kao vitalnu odskočnu dasku za održivi oporavak sektora.”

„Iz perspektive posjetitelja, stariji donositelji odluka u specijaliziranim tvrtkama za tisak i reklame poručuju nam da žele vidjeti najnovije proizvode i rješenja izbliza, usporediti ponudu različitih dobavljača i ponovno se nadahnuti udaljavanjem od zaslona računala i interakcijom sa stručnjacima za proizvode u stvarnom svijetu. Virtualne alternative jednostavno ne zadovoljavaju njihove potrebe.”

Neil Felton zaključuje: „Drago nam je kad vidimo pozitivne stavove izlagača i posjetitelja da se vrate na FESPA događaj, potvrđujući ulogu koju imamo u povezivanju ove globalne zajednice za tisak. Kao organizatori događaja, naporno radimo na stvaranju COVID sigurnog okruženja za poslovanje obje strane, oslanjajući se na stručnost i najbolje prakse našeg tima.

Prijavite se na newsletter

Primajte tjedne novosti iz svijeta grafičke industrije i saznajte sve o našim promocijama i besplatnim sadržajima za posjetitelje/besplatnim sudjelovanjima na eventima, sajmovima i dr.Prijavom na Newsletter prihavaćate našu Politiku privatnosti
Skip to content