Primajte tjedne novosti iz svijeta grafičke industrije i saznajte sve o našim promocijama i besplatnim sadržajima za posjetitelje/besplatnim sudjelovanjima na eventima, sajmovima i dr.

Prijavom na Newsletter prihavaćate našu Politiku privatnosti

Izlagači se pripremaju za FESPA Global Print Expo 2021 u Amsterdamu

Sajmovi FESPA Global Print Expo i European Sign Expo 2021 (9. – 12. 3. 2021., RAI Amsterdam, Holandija) privlače sve veću pažnju entuzijastičnih izlagača koji se nakon godinu dana pauze i korišćenja digitalnih platformi za komunikaciju, oslanjaju na razmenu vesti o proizvodima uživo i druženje sa kupcima licem u lice.

Izložbeni prostor se neprestano popunjava, sa trenutno više od 200 kompanija koje su se već obavezale da uzmu učešće na proleće sledeće godine i sa mnogim drugim kompanijama koje su još u aktivnim diskusijama. Popis izlagača koji se širi uključuje mnoga istaknuta imena u sitoštampi, digitalnoj štampi širokog formata i tekstilu, a predstaviće celokupan tok proizvodnje od izlaznih tehnologija i alata za rad do medija i boje.

Izvršni direktor FESPA-e Neil Felton komentariše: „Otkako smo otpočeli diskusije sa našim izlagačima o događajima na proleće 2021. godine, čuli smo doslednu poruku: jedva čekaju da ponovo budu na FESPA-inom događaju, direktno komunicirajući sa ljudima koji su voljni da uče i promišljeno ulažu kako bi svoje poslovanje izvukli iz trenutne krize. Događaj vide kao vitalnu odskočnu dasku za održivi oporavak sektora.”

„Iz perspektive posetioca, stariji donosioci odluka u specijalizovanim kompanijama za štampu i reklame poručuju nam da žele da vide najnovije proizvode i rešenja izbliza, da uporede ponude različitih dobavljača i da se ponovo vrate interakciji sa stručnjacima za proizvode u stvarnom svetu. Virtuelne alternative jednostavno ne zadovoljavaju njihove potrebe.”

Neil Felton zaključuje: „Drago nam je kad vidimo pozitivne stavove izlagača i posetioca da se vrate na FESPA događaj, jer se time potvrđuje značaj uloge koju imamo u povezivanju globalne zajednice sektora štampe. Kao organizatori događaja, naporno radimo na stvaranju COVID sigurnog okruženja za poslovanje obe strane, oslanjajući se na stručnost i najbolje prakse našeg tima.

Prijavite se na newsletter

Primajte tjedne novosti iz svijeta grafičke industrije.

Prijavom na Newsletter prihavaćate našu Politiku privatnosti
Skip to content