Prvi saznajte najnovije vijesti




Prijavom na Newsletter prihavaćate našu Politiku privatnosti

Highcon novi brend u porfelju Fortune Digital

Izraelski proizvođač digitalnih doradnih strojeva, tvrtka Highcon, novi je partner i brend tvrtke Fortune Digital koja je postala zastupnik njihovih digitalnih strojeva za doradu za područje Hrvatske, Srbije, Slovenije, BiH, Crne Gore i Makedonije.

Highcon® Euclid i Beam strojevi za digitalno rezanje i biganje proizvedeni su zbog potrebe za digitalnom tehnologijom i procesima obrade nakon tiska poput presavijanja kartona i  valovitog kartona,  ali dorade drugih vrsta kartonske ambalaže.  

Highcon nudi digitalna doradna rješenja u grafičkoj i ambalažnoj industriji što omogućava novu fleksibilnost i inovativnost u dizajnu, čak i kod malih naklada. Grafički dizajneri i brendovi time dobivaju potpunu fleksibilnost pri personalizaciji dizajna što više nije samo rezervirano za luksuzne proizvode te je sada dostupno uz znatno niže  troškove izrade.

U konačnici, Highcon strojevi omogućuju stvaranje dodatne vrijednosti, personalizaciju proizvoda, održavanje konkurentnosti i profitabilnosti na današnjem tržištu gdje je za opstanak ključno isporučiti proizvode brzo i kvalitetno.

Za više informacija o Highcon digitalnim doradnim strojevima kontaktirajte Fortunu Digital.

Najnoviji oglasi
  • Trenutno nema dostupnih oglasa.

Partneri

Prijavite se na newsletter

Primajte tjedne novosti iz svijeta grafičke industrije i saznajte sve o našim promocijama i besplatnim sadržajima za posjetitelje/besplatnim sudjelovanjima na eventima, sajmovima i dr.



Prijavom na Newsletter prihavaćate našu Politiku privatnosti
Skip to content