PRVI SAZNAJ NAJNOVIJE VESTI
Prijavom na Newsletter prihvatate našu Politiku privatnosti

Highcon novi brend u portfoliju kompanije Fortuna Digital

Izraelski proizvođač digitalnih mašina za doradu, kompanija Highcon, novi je partner i brend kompanije Fortune Digital koja je postala zastupnik njihovih digitalnih mašina za doradu za područje Hrvatske, Srbije, Slovenije, BiH, Crne Gore i Makedonije.

Highcon® Euclid i Beam mašine za digitalno rezanje i bigovanje proizvedeni su zbog potrebe za digitalnom tehnologijom i procesima obrade nakon štampe, poput presavijanja kartona i  valovitog kartona, ali i dorade drugih vrsta kartonske ambalaže. 

Highcon nudi digitalna doradna rešenja u grafičkoj i ambalažnoj industriji što omogućava novu fleksibilnost i inovativnost u dizajnu, čak i kod malih tiraža. Grafički dizajneri i brendovi time dobijaju potpunu fleksibilnost pri personalizaciji dizajna što više nije samo rezervisano za luksuzne proizvode i sada je dostupno uz znatno niže troškove izrade.

Konačno, Highcon mašine omogućuju stvaranje dodatne vrednosti, personalizaciju proizvoda, održavanje konkurentnosti i profitabilnosti na današnjem tržištu gde je za opstanak ključno isporučiti proizvode brzo i kvalitetno. Za više informacija o Highcon digitalnim mašinama za doradu, kontaktirajte kompaniju Fortuna Digital.

Najnoviji oglasi
  • Trenutno nema dostupnih oglasa.

Partneri

Prijavite se na newsletter

Primajte nedeljne vesti iz sveta grafičke industrije i saznajte sve o našim promocijama i besplatnim sadržajima za posetioce/ o besplatnom učešću na događajima, sajmovima itd.Prijavom na Newsletter prihvatate našu Politiku privatnosti
Skip to content