PRINT MAGAZIN NEWSLETTER


Primajte tjedne novosti iz svijeta grafičke industrije i saznajte sve o našim promocijama i besplatnim sadržajima za posjetitelje/besplatnim sudjelovanjima na eventima, sajmovima i dr.

Prijavom na Newsletter prihavaćate našu Politiku privatnosti

Još brži digitalni tisak uz HP Indigo 100 K i PageWide T250 HD

HP Indigo, unatoč pomicanju sajma drupa, nastavlja s lansiranjem strojeva koji su svoju premijeru trebali imati upravo tamo. Tako je nedavno predstavio novu  generaciju B2 strojeva za komercijalni tisak – HP Indigo 100K, koji je, kako kažu u HP-u, trenutačno najproduktivnije B2 rješenje za tisak iz arka. Dizajniran je za ofsetne tiskare s ciljem pružanja visokoproduktivnog digitalnog tiska na zahtjev. Uz njega predstavljen je i HP PageWide T250 HD

“Kako komercijalna industrija zahtijeva sve veću kvalitetu i raznolikija ispisna rješenja, HP Indigo i PageWide Web Press omogućuju da se tiskare lako prebace s ofsetnih na digitalne sustave, vodeći poslovanje prema rastu i profitabilnosti, uz nove usluge koje nude kupcima”, rekao je Santi Morera, generalni direktor i globalni voditelj grafičkih rješenja u tvrtki HP Inc.

HP Indigo 100K nudi kontinuirani dvostrani digitalni ispis te omogućuje isporuku više od milijun B2 dupleksnih araka mjesečno. Uz brzinu ispisa od 6000 araka/h, novi četverobojni HP Indigo 100K pruža znatno veću produktivnost u usporedbi s HP Indigo 10000 serijom, uz izgled i osjećaj koji pruža ofsetni otisak.

S ciljem povećanja mogućnosti komercijalnog ink jet tiska, lansiran je novi HP PageWide T250 HD s HP BrilliantTM bojama koji nudi još veću mogućnost raznovrsnosti za proširivanje opsega aplikacija s većim gamutom, uz ispis na širokom rasponu papira, uz brzinu od 152m/min.

Savršen je za komercijalni tisak, reklamnu poštu, izdavaštvo, transakcijski tisak  i još mnogo toga, a kupci koji prihvate ovu tehnologiju uživat će, kažu u HP-u, u vrhunskoj kvaliteti, produktivnosti, raznovrsnosti i ekonomičnosti stroja, kojeg je, ovisno o potrebama kupca, moguće nadograditi.

Prijavite se na newsletter

Primajte tjedne novosti iz svijeta grafičke industrije i saznajte sve o našim promocijama i besplatnim sadržajima za posjetitelje/besplatnim sudjelovanjima na eventima, sajmovima i dr.Prijavom na Newsletter prihavaćate našu Politiku privatnosti
Skip to content