Primajte tjedne novosti iz svijeta grafičke industrije i saznajte sve o našim promocijama i besplatnim sadržajima za posjetitelje/besplatnim sudjelovanjima na eventima, sajmovima i dr.

Prijavom na Newsletter prihavaćate našu Politiku privatnosti

Još brža digitalna štampa uz HP Indigo 100K i PageWide T250 HD

HP Indigo, uprkos odlaganju sajma drupa, nastavlja da lansira štampače koji je premijerno trebalo da budu prikazani upravo tamo. Tako je nedavno predstavljena nova generacija B2 štampača za komercijalnu štampu – HP Indigo 100K, koji je, kako kažu u kompaniji HP, trenutno najproduktivnije B2 rešenje za štampu iz tabaka. Dizajniran je za ofsetne štamparije u cilju pružanja visokoproduktivne digitalne štampe na zahtev. Pored njega, predstavljen je i HP PageWide T250 HD.

„Kako komercijalna industrija zahteva sve kvalitetnija i raznovrsnija rešenja štampe, HP Indigo i PageWide Web Press omogućavaju da se štamparije lako prebace sa ofsetnih na digitalne sisteme, vodeći poslovanje ka rastu i profitabilnosti, uz nove korisničke usluge”, rekao je g. Santi Morera, generalni direktor i globalni menadžer za grafička rešenja u kompaniji HP Inc.

HP Indigo 100K nudi kontinuiranu dvostranu digitalnu štampu i omogućava isporuku više od milion B2 dupleksnih tabaka mesečno. Uz brzinu štampe od 6000 tabaka na sat, novi četvorobojni HP Indigo 100K pruža znatno veću produktivnost u poređenju sa HP Indigo 10000 serijom, uz izgled i osećaj koji pruža ofsetni otisak.

U cilju povećanja mogućnosti komercijalne ink jet štampe, lansiran je novi HP PageWide T250 HD s HP BrilliantTM bojama koji nudi još veću mogućnost raznovrsnosti za širenje obima primene sa većim kolornim gamutom, uz štampu na širokom rasponu papira, sa brzinom od 152 m/min. Savršen je za komercijalnu štampu, reklamnu poštu, izdavaštvo, transakcijsku štampu i još mnogo toga, a kupci koji prihvate ovu tehnologiju uživaće, kažu u kompaniji HP, u vrhunskom kvalitetu, produktivnosti, raznovrsnosti i ekonomičnosti štampača, koji je, u zavisnosti od potreba kupca, moguće nadograditi.

Prijavite se na newsletter

Primajte tjedne novosti iz svijeta grafičke industrije.

Prijavom na Newsletter prihavaćate našu Politiku privatnosti
Skip to content