Prvi saznajte najnovije vijesti
Prijavom na Newsletter prihavaćate našu Politiku privatnosti

JUKI šivaći strojevi nezaobilazan dio svake šivaone

Tvrtka JUKI Corporation renomirani je japanski proizvođač industrijskih i kućanskih šivaćih strojeva. Danas kroz svoj portfelj proizvoda pokrivaju pet područja poslovanja: industrijske šivaće strojeve, kućanske šivaće strojeve, elektroničke sustave za sastavljanje, poslove vezane uz grupaciju te one vezane uz korisničku podršku. 83% njihove ukupne prodaje vezano je uz izvoz, a najveći dio čini područje industrijskih strojeva za šivanje koje im je, ističu, pomoglo da prerastu u tvrtku čije proizvode koriste kupci u više od 180 zemalja.
Na ovogodišnjem sajmu Textile Week Adria JUKI rješenja predstavila je tvrtka Šivanol. Tvrtka Šivanol već 30 godina oprema ručne i automatske krojnice, šivaone u svim segmentima šivanja. U svojoj ponudi imaju sve što vam je potrebno za bezbrižnu i produktivnu proizvodnju.
Sudjelovanje na sajmu iskoristili smo za kratki razgovor s gosp. Kamenom Nedyalkovim koji je zadužen za prodaju JUKI industrijskih šivaćih strojeva na području istočne Europe.

Situaciju na tržištu odlično poznaje te kaže da je prilično izazovna. Promjene se događaju konstantno, a kao najveće problem svoje branše vidi financijski aspekt, odnosno male marže, nedostatak radne snage te sve veći zahtjevi za što bržom proizvodnjom, ali sve manjih serija.
JUKI se s ovakvom situacijom bori na način da korisnicima ponudi rješenje.

Kako i na koji način pogledajte u novom Print Reportu na Print Magazin YouTube kanalu.

Najnoviji oglasi
  • Trenutno nema dostupnih oglasa.

Partneri

Prijavite se na newsletter

Primajte tjedne novosti iz svijeta grafičke industrije i saznajte sve o našim promocijama i besplatnim sadržajima za posjetitelje/besplatnim sudjelovanjima na eventima, sajmovima i dr.Prijavom na Newsletter prihavaćate našu Politiku privatnosti
Skip to content