PRVI SAZNAJ NAJNOVIJE VESTI
Prijavom na Newsletter prihvatate našu Politiku privatnosti

JUKI šivaće mašine su nezaobilazan deo svake šivaće radione

JUKI Corporation je renomirani japanski proizvođač industrijskih i kućnih mašina za šivenje. Danas kroz svoj proizvodni portfolio pokrivaju pet oblasti poslovanja: industrijske mašine za šivenje, kućne šivaće mašine, elektronske sisteme za montažu, poslove vezane za grupisanje i one koji se odnose na korisničku podršku. 83% njihove ukupne prodaje odnosi se na izvoz, a najveći deo je oblast industrijskih mašina za šivenje, što im je, ističu, pomoglo da izrastu u kompaniju čije proizvode koriste kupci u više od 180 zemalja.

Na ovogodišnjem Textile Week Adria, JUKI rešenja predstavila je kompanija Šivanol. Firma Šivanol već 30 godina oprema ručne i automatske krojače, šivačke prostorije u svim segmentima šivenja. Nude sve što vam je potrebno za bezbrižnu i produktivnu proizvodnju.

Učešće na sajmu iskoristili smo za kratak razgovor sa g. Kamenom Nedyalkovim, koji je zadužen za prodaju industrijskih šivaćih mašina JUKI u istočnoj Evropi.

On odlično poznaje situaciju na tržištu i kaže da je prilično izazovna. Promene se dešavaju konstantno, a kao najveći problem svoje industrije vidi finansijski aspekt, odnosno male marže, nedostatak radne snage i sve veće zahteve za bržom proizvodnjom, ali sve manjim serijama. JUKI se bori protiv ove situacije nudeći korisnicima rešenje.

Kako i na koji način pogledajte u novom Print Report-u  na Print Magazin YouTube kanalu.

Najnoviji oglasi
  • Trenutno nema dostupnih oglasa.

Partneri

Prijavite se na newsletter

Primajte nedeljne vesti iz sveta grafičke industrije i saznajte sve o našim promocijama i besplatnim sadržajima za posetioce/ o besplatnom učešću na događajima, sajmovima itd.Prijavom na Newsletter prihvatate našu Politiku privatnosti
Skip to content