Prvi saznajte najnovije vijesti
Prijavom na Newsletter prihavaćate našu Politiku privatnosti

Kako odabrati medije za tisak?

Tvrtka Guandong specijalizirana je za proizvodnju i prodaju visokokvalitetnih medija za digitalni tisak, kao i drugih materijala za grafičku industriju. Njihov asortiman proizvoda uključuje širok spektar folija za različite primjene, uključujući reklamne folije, dekorativne folije, folije za automobile i brojne druge namjene.
Ono po čemu je Guandong  također prepoznatljiv je predanost održivosti i ekološki prihvatljivim proizvodima.

Kao renomirani stručnjak u području medija, Guandong svojim klijentima uvijek donosi korisne smjernice u odabiru najboljih medija za tisak. Jer, naime, kako kažu, danas:
– su svi uvjereni da znaju kako koristiti medije za tisak
– svi koriste iste medije
– malo tko traži nove ideje
– svi gledaju što je najjeftinije, odnosno kako zaraditi što više.
Guandong se zalaže za drugačiji pristup. Svojim kupcima predlaže nova rješenja kojima će u stvari prodati svoj rad i znanje.
U skladu sa svojim dugogodišnjim iskustvom, nude tri inovativna rješenja koja su predstavili i na nedavno održanom sajmu Print21 u Novom Sadu, zajedno s tvrtkama Difol i Oracal Polikarbonati.

U pitanju su:

Dotty Collection – Ovaj medij je izuzetno jednostavan za nanošenje i uklanjanje, ne stvara mjehuriće i sadrži ljepilo u obliku točkica. Dostupan je u PVC i PET materijalu, u bijeloj boji i transparentnoj varijanti, dok je njegova SATIN verzija jedinstvena na tržištu.

Nano Tack tehnologija – Ova tehnologija omogućava nanošenje bez ljepila, bez vidljivih mikrokapsula. Jamči 100% trajnost i jednostavno uklanjanje. Dostupna je u bijeloj boji i transparentnoj varijanti, namijenjena za ravne površine.

Wally s Nano dots – Ovaj proizvod ne koristi ljepilo, već sadrži male vidljive mikrokapsule na pozadini. Bez mjehurića i oštećenja na površini, jamči 100% trajnost i jednostavno uklanjanje. Dostupan je u bijeloj boji i transparentnoj varijanti, pogodan za sve vrste površina, uključujući i zidove.

Najnoviji oglasi
  • Trenutno nema dostupnih oglasa.

Partneri

Prijavite se na newsletter

Primajte tjedne novosti iz svijeta grafičke industrije i saznajte sve o našim promocijama i besplatnim sadržajima za posjetitelje/besplatnim sudjelovanjima na eventima, sajmovima i dr.Prijavom na Newsletter prihavaćate našu Politiku privatnosti
Skip to content