PRVI SAZNAJ NAJNOVIJE VESTI
Prijavom na Newsletter prihvatate našu Politiku privatnosti

Kako odabrati medije za štampu?

Kompanija Guandong specijalizovana je za proizvodnju i distribuciju visokokvalitetnih medija za digitalnu štampu, kao i drugih materijala za grafičku industriju. Njihov asortiman proizvoda uključuje širok spektar folija za različite primene, uključujući reklamne folije, dekorativne folije, folije za automobile i brojne druge namene.
Guandong je prepoznatljiv po svojoj predanosti održivosti i ekološki prihvatljivimproizvodima. Neprestanim ulaganjem u istraživanje i razvoj, Guandong nastavlja da postavlja standarde u industriji folija.

Kao vodeći stručnjak u oblasti medija, Guandong svojim klijentima uvek donosi korisne smernice u odabiru najboljih medija za štampu. Jer, naime, kako kažu, danas:
– su svi uvereni da znaju kako da koriste medije za štampu
– svi koriste iste medije
– retki traže nove ideje
– svi gledaju što je najjeftinije, odnosno kako da zarade što više.
Guandong se zalaže za drugačiji pristup. Svojim kupcima predlaže nova rešenja kojima će u stvari prodati svoj rad i znanje.

U skladu sa svojim dugogodišnjim iskustvom, kompanija nudi tri inovativna rešenja koja su predstavili na nedavno održanom sajmu Print21 u Novom Sadu zajedno s kompanijama Difol i Oracal Polikarbonati.

U pitanju su:

Dotty Collection – Ovaj medij je izuzetno jednostavan za nanošenje i uklanjanje, ne stvara mehuriće i sadrži lepak u obliku tačaka. Dostupan je u PVC i PET materijalu, u beloj boji i transparentnoj varijanti, dok je njegova SATIN verzija jedinstvena na tržištu.

Nano Tack tehnologija – Ova tehnologija omogućava nanošenje bez lepka, bez vidljivih mikrokapsula. Garantuje 100% trajnost i jednostavno uklanjanje. Dostupna je u beloj boji i transparentnoj varijanti, namenjena za ravne površine.

Wally sa Nano dots – Ovaj proizvod ne koristi lepak, već sadrži male vidljive mikrokapsule na poleđini. Bez mehurića i oštećenja na površini, garantuje 100% trajnost i jednostavno uklanjanje. Dostupan je u beloj boji i transparentnoj varijanti, pogodan za sve vrste površina, uključujući i zidove.

Najnoviji oglasi
  • Trenutno nema dostupnih oglasa.

Partneri

Prijavite se na newsletter

Primajte nedeljne vesti iz sveta grafičke industrije i saznajte sve o našim promocijama i besplatnim sadržajima za posetioce/ o besplatnom učešću na događajima, sajmovima itd.Prijavom na Newsletter prihvatate našu Politiku privatnosti
Skip to content