PRINT MAGAZIN NEWSLETTER


Primajte tjedne novosti iz svijeta grafičke industrije i saznajte sve o našim promocijama i besplatnim sadržajima za posjetitelje/besplatnim sudjelovanjima na eventima, sajmovima i dr.

Prijavom na Newsletter prihavaćate našu Politiku privatnosti

Kako podići organizaciju tiskare na viši nivo?

Vjerujemo da ćete se složiti da pronaći odgovor na pitanje iz naslova nije lagan posao. No, sa sigurnošću možemo potvrditi kako odgovor leži u digitalizaciji poslovanja. Digitalizacija poslovanja podrazumijeva korištenje skupa softverskih alata koji integriraju informacije iz svih odjela unutar tvrtke u jedinstven sustav. Tim alatima moguće je automatizirati, ubrzati, kontrolirati i unaprijediti gotovo sve procese unutar tvrtke.

Proces implementacije u prosjeku traje od minimalno tri mjeseca do dvije godine, ovisno o veličini tvrtke. Važno je napomenuti da uspjeh uvođenja takvog sustava uvelike ovisi o organizaciji i informiranosti direktora, ali i ostalih djelatnika. To znači da ukoliko su ključni ljudi unutar tvrtke upoznati s cijelim procesom digitalizacije te odlučni u provođenju takvog rješenja, tada su i šanse za uspješnu digitalizaciju poslovanja jako visoke.

Bez angažmana svih djelatnika nema uspjeha

U prvih nekoliko mjeseci veliki angažman leži na samim djelatnicima koji se moraju pridržavati svih uputa i izmijeniti navike rada, što je jedan od najvećih problema te u većini slučajeva raditi paralelno i u starom i u novom sustavu.

Softversko rješenje prilagođeno potrebama baš vaše tiskare nudi tvrtka Toscana Systems koja ima više od 20 godina iskustva u razvoju programskih rješenja za grafičku industriju. Njihovo specijalizirano ERP/CRM cloud rješenje za print i sign industriju temelji se na modernim tehnologijama i temeljitom poznavanju struke.

Kako bismo ukazali na važnost digitalizacije poslovanja, pokrenuli smo u tiskanom izdanju Print Magazina seriju edukacijskih članaka. U njima će stručnjaci iz tvrtke Toscana Systems pokušati ukazati na najčešće probleme te ponuditi rješenje. Prva lekcija nalazi se u posljednjem broju, a donosi odgovor na pitanje kako riješiti problem upita i narudžbi jer s njima  započinje svaki posao.
Članak pročitajte u ovdje.

Gumb-za-e-newsletter-2

Prijavite se na newsletter

Primajte tjedne novosti iz svijeta grafičke industrije i saznajte sve o našim promocijama i besplatnim sadržajima za posjetitelje/besplatnim sudjelovanjima na eventima, sajmovima i dr.Prijavom na Newsletter prihavaćate našu Politiku privatnosti
Skip to content