PRINT MAGAZIN NEWSLETTER


Primajte tjedne novosti iz svijeta grafičke industrije i saznajte sve o našim promocijama i besplatnim sadržajima za posjetitelje/besplatnim sudjelovanjima na eventima, sajmovima i dr.

Prijavom na Newsletter prihavaćate našu Politiku privatnosti

Kako pokrenuti svoj Web-to-Print portal

O značaju e-trgovine u suvremenom svijetu stvara se mnogo buke. Gotovo se čini da ukoliko nemate dobru internetsku prisutnost postoji mala vjerojatnost da ćete uspjeti preteći konkurenciju.

Što se grafičke industrije tiče, web-to-print (W2P) smatra se jednim od najučinkovitijih načina za tiskare da dobiju posao online. Ova rješenja kupcima nude jednostavan put do usluga koje pruža tiskara bez potrebe napuštanja vlastitog dom ili ureda i uz značajnu uštedu vremenu.

Situacija u kojoj se trenutno nalazimo svima nam je pokazala važnost, ali i potencijal koji web  trgovine imaju, a oni koji već posluju na ovaj način vrlo će vjerojatno iz ove situacije izaći minimalno oštećeni. Zato je sada pravo vrijeme za početi razmišljati o online poslovanju i izgradnji e-trgovine jer prema svim predviđanjima pred njima je streloviti rast.

Druga po redu epizoda Print Magazinova online serijala „45 minuta o tisku“ stoga će biti posvećena upravo temi „Kako pokrenuti svoj Web-to-Print portal“. Emisija je na rasporedu 27. 5. 2020. u 14h na YouTube kanalu Print Magazin.

BESPLATNA PRIJAVA

Prijavite se na newsletter

Primajte tjedne novosti iz svijeta grafičke industrije i saznajte sve o našim promocijama i besplatnim sadržajima za posjetitelje/besplatnim sudjelovanjima na eventima, sajmovima i dr.Prijavom na Newsletter prihavaćate našu Politiku privatnosti
Skip to content