Prvi saznajte najnovije vijesti
Prijavom na Newsletter prihavaćate našu Politiku privatnosti

Kako transformirati i izgraditi održivo poslovanje?

Tranzicija prema održivim i obnovljivim izvorima energije te digitalizacija i prihvaćanje održivih rješenja, pravci su u kojem se kreću sve industrije. Digitalna transformacija nešto je što je postalo neizbježno za sve tvrtke koje ciljaju ući u digitalno okruženje

Koncept digitalne transformacije snažno je prisutan u poslovnom svijetu posljednjih godina. Neki od glavnih benefita koje donosi su:  unaprjeđenje poslovne učinkovitosti, poboljšanje procesa donošenja odluka, pomaže širenju na tržištu, poboljšava lojalnost klijenata te dovodi do organizacijske optimizacije.

Na tom putu može pomoći portugalska tvrtka Sistrade, specijalizirana za razvoj MIS/ERP softvera prvenstveno za industriju ambalaže i etiketa.
Pozivaju vas, stoga da u Beogradu ne propustite tehnički seminar pod nazivom “Izgradnja Održive Budućnosti: Transformacija Kompanija uz Cirkularnu Ekonomiju i ERP.”

Seminar će se održati u četvrtak, 23. 11. 2023. godine, od 15:00h, u IN Hotelu u Beogradu.

Fokus će biti na digitalnoj transformaciji u kontekstu cirkularne ekonomije, davanju uvida u aktualne izazove i prilike u grafičkoj industriji te na uspješnim primjerima implementacije Sistrade ERP rješenja.
Inače, tvrtka Sistrade ima više od 20 godina iskustva u području razvoja softvera i pružanju konzultantskih usluga te klijente u više od 30 zemalja na 4 kontinenta. Može se pohvaliti i certifikatima za kvalitetu i inovacije (ISO 9001 i NP 4457).

Svi zainteresirani za sudjelovanje mogu se prijaviti putem linka, na email: [email protected] ili pozivom na +351 226 153 60

Program seminara:

15:00   Prijem i akreditacija
15:15   Otključavanje moći utjecajne digitalne transformacije,
Peter Dolenc, C2V Srbija
15:35   Cirkularna ekonomije i tehnološki utjecaj na industriju,
Paulo Souto, Sistrade
15:55   Fondovi i grantovi u procesu digitalizacije,
Biserka Jokić, financijski konzultant

16:25   Pauza za kavu

16:45   Uloga ERP-a u cirkularnoj ekonomiji,
Branko Mihorko, Sistrade
17:00   Case study: Održiva tiskarska industrija,
Primož Kokalj, Etiketa Žiri
17:30   Pitanja i odgovori

Najnoviji oglasi
  • Trenutno nema dostupnih oglasa.

Partneri

Prijavite se na newsletter

Primajte tjedne novosti iz svijeta grafičke industrije i saznajte sve o našim promocijama i besplatnim sadržajima za posjetitelje/besplatnim sudjelovanjima na eventima, sajmovima i dr.Prijavom na Newsletter prihavaćate našu Politiku privatnosti
Skip to content