PRVI SAZNAJ NAJNOVIJE VESTI
Prijavom na Newsletter prihvatate našu Politiku privatnosti

Kako transformisati poslovanje uz ERP i cirkularnu ekonomiju?

Prelazak ka održivim i obnovljivim izvorima energije i digitalizacija i prihvatanje održivih rešenja su pravci u kojima se kreću sve industrije. Digitalna transformacija je nešto što je postalo neizbežno za sve kompanije koje žele da uđu u digitalno okruženje.

Koncept digitalne transformacije je poslednjih godina snažno prisutan u poslovnom svetu. Neke od glavnih prednosti koje donosi su: poboljšanje poslovne efikasnosti, poboljšanje procesa donošenja odluka, pomoć u širenju tržišta, poboljšanje lojalnosti klijenata i dovođenje do optimizacije organizacije.

Na tom putu može pomoći portugalska kompanija Sistrade,  specijalizovana za razvoj MIS/ERP softvera prvenstveno za industriju ambalaže i etiketa.

Iz toga razloga vas pozivaju na tehnički seminar u Beogradu pod nazivom „Izgradnja održive budućnosti: Transformacija preduzeća sa cirkularnom ekonomijom i ERP-om“.

Seminar će se održati u četvrtak, 23. novembra 2023. godine, od 15.00 časova, u hotelu IN u Beogradu.

Fokus će biti na digitalnoj transformaciji u kontekstu cirkularne ekonomije, pružanju uvida u aktuelne izazove i mogućnosti u grafičkoj industriji i uspešnim primerima implementacije Sistrade ERP rešenja.

Inače, kompanija Sistrade ima više od 20 godina iskustva u oblasti razvoja softvera i konsultantskih usluga i klijenata u više od 30 zemalja na 4 kontinenta. Takođe se može pohvaliti sertifikatima za kvalitet i inovacije (ISO 9001 i NP 4457).

Svi zainteresovani za učešće mogu se prijaviti putem linka, na email: [email protected] ili pozivom na +351 226 153 60

Program seminara:

15:00 Prijem i akreditacija

15:15 Otključavanje moći uticajne digitalne transformacije,Peter Dolenc, C2V Srbija

15:35 Cirkularna ekonomija i tehnološki uticaj na industriju,Paulo Souto, Sistrade

15:55 Sredstva i grantovi u procesu digitalizacije,Biserka Jokić, finansijski konsultant

16:25 Pauza za kafu

16:45 Uloga ERP-a u cirkularnoj ekonomiji,Branko Mihorko, Sistrade

17:00 Studija slučaja: Održiva štamparska industrija,Primož Kokalj, žiri za bonton

17:30 Pitanja i odgovori

Najnoviji oglasi
  • Trenutno nema dostupnih oglasa.

Partneri

Prijavite se na newsletter

Primajte nedeljne vesti iz sveta grafičke industrije i saznajte sve o našim promocijama i besplatnim sadržajima za posetioce/ o besplatnom učešću na događajima, sajmovima itd.Prijavom na Newsletter prihvatate našu Politiku privatnosti
Skip to content