PRINT MAGAZIN NEWSLETTER


Primajte tjedne novosti iz svijeta grafičke industrije i saznajte sve o našim promocijama i besplatnim sadržajima za posjetitelje/besplatnim sudjelovanjima na eventima, sajmovima i dr.

Prijavom na Newsletter prihavaćate našu Politiku privatnosti

Kellogg’s je predstavio personalizirani promotivni ispis

Kellogg’s se okrenuo promotivnom ispisu koji uključuje personalizirane omote kutija sa žitaricama.

Ova promocija namijenjena je kao potpora djeci koja se vraćaju u školu nakon ljetnih praznika, u godini koja je poremetila uobičajene aktivnosti mnogih učenika radi pandemije Covid-19.

Za sudjelovanje su potrebna tri koda s posebnih promo pakiranja žitarica koje su sada u prodaji.

Personalizirani omot uključuje ime djeteta (koje mora biti starije od šest godina) i sliku na prednjoj strani, dok se na stražnjoj strani kutije nalaze detalji poput školske godine, omiljene boje i predmeta te onoga što žele biti kad odrastu.

Prime Group sa sjedištem u Nottinghamshiru upravlja personaliziranim ispisom i punjenjem. Radi se na HP digitalnim pisačima, uključujući novi model HP Indigo 12000HD B2.

Tvrtka Prime Group je prethodno surađivala s Kellogg’s-om na dva složena projekta personalizacije tijekom 2015. i 2016. koji su uključivali proizvodnju personaliziranih žličica.

U postu iz LinkedIna, Katy Bailey, europska direktorica robne marke Coco Pops u tvrtki Kellogg rekla je: „Naša fantastična Back to School promocija napokon je prisutna u cijeloj Europi. Doista jedna lijepa vrsta promocije na koju smo jako ponosni, a rezultat je timskog rada. “

Kellogg’s brendovi žitarica uključuju Corn Flakes, Coco Pops, Frosties i Rice Krispies.

Prijavite se na newsletter

Primajte tjedne novosti iz svijeta grafičke industrije i saznajte sve o našim promocijama i besplatnim sadržajima za posjetitelje/besplatnim sudjelovanjima na eventima, sajmovima i dr.Prijavom na Newsletter prihavaćate našu Politiku privatnosti
Skip to content