Primajte tjedne novosti iz svijeta grafičke industrije i saznajte sve o našim promocijama i besplatnim sadržajima za posjetitelje/besplatnim sudjelovanjima na eventima, sajmovima i dr.

Prijavom na Newsletter prihavaćate našu Politiku privatnosti

Kellogg’s je predstavio personalizovani promotivni print

Kellogg’s se okrenuo promotivnoj štampi koja podrazumeva personalizovane omote kutija sa žitaricama.

Ova promocija osmišljena je kao podrška deci koja se vraćaju u školu nakon letnjih praznika, u godini koja je poremetila uobičajene aktivnosti mnogih učenika zbog pandemije Covid-19.

Za učešće su potrebna tri koda sa posebnih promo pakovanja žitarica koje su sada u prodaji.

Personalizovani omot podrazumeva ime deteta (koje mora biti starije od šest godina) i sliku na prednjoj strani, dok se na poleđini kutije nalaze detalji poput školske godine, omiljene boje i predmeta i onoga što žele da budu kad odrastu.

Kompanija Prime Group sa sedištem u Notinghamširu, upravlja personalizovanom štampom i punjenjem. Štampa se na HP digitalnim štampačima, uključujući novi model HP Indigo 12000HD B2.

Kompanija Prime Group je prethodno sarađivala sa kompanijom Kellogg’s na dva složena projekta personalizacije tokom 2015. i 2016. koji su uključivali proizvodnju personalizovanih kašičica.

U postu sa LinkedIn-a, Katy Bailey, direktorka za Evropu robne marke Coco Pops u kompaniji Kellogg’s rekla je: „Naša fantastična Back to School promocija napokon je prisutna u celoj Evropi. Zaista jedna lepa promocija na koju smo jako ponosni, a rezultat je timskog rada.“

Kellogg’s brendovi žitarica obuhvataju Corn Flakes, Coco Pops, Frosties i Rice Krispies.

Prijavite se na newsletter

Primajte tjedne novosti iz svijeta grafičke industrije.

Prijavom na Newsletter prihavaćate našu Politiku privatnosti
Skip to content