PRINT MAGAZIN NEWSLETTER


Primajte tjedne novosti iz svijeta grafičke industrije i saznajte sve o našim promocijama i besplatnim sadržajima za posjetitelje/besplatnim sudjelovanjima na eventima, sajmovima i dr.

Prijavom na Newsletter prihavaćate našu Politiku privatnosti

Kome se isplati investicija u LED UV stolni pisač?

U tiskarskim pogonima, dnevna prodaja tiska u vrijednosti od 45€ amortizirat će DIMASU LED UV pisač radne plohe 30x50cm u roku od 12 mjeseci, a prodaja UV tiska od samo 20€ na dan amortizirat će veći DIMASU LED UV stolni pisač formata 60x90cm u roku od 36 mjeseci.

Današnja UV tehnologija tiska prošla je svoje razvojne faze i današnji UV pisači mogu se svojom jednostavnošću rukovanja usporediti s uredskim pisačima za ispis faktura. Filozofija rada UV flatbed (stolnih) pisača identična je uredskim pisačima – ono što vidite na ekranu, pritiskom na gumb print ispisujete na predmetu, za razliku od grafičkih strojeva kod kojih prvo izrađujete šablonu, a zatim preko te šablone prenosite grafičku boju na predmet. S druge strane brzina, kvaliteta otiska i ekonomičnost proizvodnje osigurali su im mjesto u različitim segmentima grafičke industrije.

Danas su svi grafičari, od sitotiskara, ofsetara ili ambalažera svjesni ove tehnologije i imaju određena saznanja o njoj. Ukoliko još nemate ovaj pisač u svom pogonu, pokušat ćemo vam približiti neke benefite ove tehnologije koja bi vašoj branši mogla donijeti značajne prihode ili uštede u poslovanju.

Saznajte o kojim se benefitima radi u online izdanju novog broja Print Magazina!

Gumb-za-e-newsletter-2

Prijavite se na newsletter

Primajte tjedne novosti iz svijeta grafičke industrije i saznajte sve o našim promocijama i besplatnim sadržajima za posjetitelje/besplatnim sudjelovanjima na eventima, sajmovima i dr.Prijavom na Newsletter prihavaćate našu Politiku privatnosti
Skip to content