PRINT MAGAZIN NEWSLETTER


Primajte tjedne novosti iz svijeta grafičke industrije i saznajte sve o našim promocijama i besplatnim sadržajima za posjetitelje/besplatnim sudjelovanjima na eventima, sajmovima i dr.

Prijavom na Newsletter prihavaćate našu Politiku privatnosti

Kome se iplati investicija u UV LED desktop štampač?

U štamparskim pogonima, dnevna prodaja štampe u vrednosti od 45€ amortiziraće DIMASU LED UV štampač radne ploče 30x50cm u roku od 12 meseci, a prodaja UV štampe od samo 20€ na dan amortiziraće veći DIMASU LED UV desktop štampač formata 60x90cm u roku od 36 meseci.

Današnja UV tehnologija štampe prošla je svoje razvojne faze i današnji UV štampači mogu se svojom jednostavnošću rukovanja uporediti sa kancelarijskim štampačima za štampu faktura. Filozofija rada UV flatbed (desktop) štampača identična je kancelarijskim štampačima – ono što vidite na ekranu, pritiskom na dugmme print štampate na predmetu, za razliku od grafičkih štampača kod kojih prvo izrađujete šablon, a zatim preko tog šablona prenosite grafičku boju na predmet. S druge strane brzina, kvalitet otiska i ekonomičnost proizvodnje osigurali su im mesto u različitim segmentima grafičke industrije.

Danas su svi grafičari, od sitoštampača, ofsetara ili ambalažera svesni ove tehnologije i imaju određena saznanja o njoj. Ukoliko još nemate ovaj štampač u svom pogonu, pokušaćemo da vam približimo neke benefite ove tehnologije koja bi vašoj branši mogla da donese značajne prihode ili uštede u poslovanju.

Saznajte o kojim benefitima je reč u online izdanju novog broja Print Magazina!

Gumb-za-e-newsletter-2

Prijavite se na newsletter

Primajte tjedne novosti iz svijeta grafičke industrije i saznajte sve o našim promocijama i besplatnim sadržajima za posjetitelje/besplatnim sudjelovanjima na eventima, sajmovima i dr.Prijavom na Newsletter prihavaćate našu Politiku privatnosti
Skip to content