Prvi saznajte najnovije vijesti
Prijavom na Newsletter prihavaćate našu Politiku privatnosti

Konica Minolta DIS – tehnološki napredna platforma koju vrijedi posjetiti

S idejom da inovacije pokreću svijet Konica Minolta već 150 godina diljem svijeta predano radi na njihovu razvoju i implementaciji. Istu tu misiju već 33 godine ima i Konica Minolta Hrvatska.
Vođena tom idejom, Konica Minolta Hrvatska je za svoje kupce, partnere, ali i sve druge zainteresirane otvorila vrata svog popularnog DIS-a (Digital Innovation Square). Prostor je to u kojem, kako kažu, tehnologija susreće inovaciju i koji je epicentar digitalne revolucije.

Svi zainteresirani imali su priliku početkom 2. mjeseca posjetiti ovo tehnološki uistinu impresivno mjesto tijekom održavanja Dana otvorenih vrata.
Svima onima koji još nisu bili, predlažemo da to učine i istraže napredne mogućnosti digitalne transformacije poslovanja kroz rješenja koja u brojnim područjima nudi Konica Minolta

Neka od njih su: inteligentno povezano radno mjesto, office uređaji, IT rješenja, DMS sustavi, produkcijski i industrijski tisak, rješenja za inteligentni video nadzor i video analitiku, i još puno toga.

Ambiciozni planovi podržani tehnološkim rješenjima

Svoj posjet DIS-u iskoristili smo za kratke razgovore s Brankom Domazet, predsjednicom Uprave Konica Minolta Hrvatska, Igorom Pundom, PP/IP Team koordinatorom te Daliborom Štabarkovićem, direktorom prodaje.

Gđa Domazet, uz DIS, osvrnula se i na trenutnu poziciju Konica Minolte na našem tržištu, s kojom je, kako je rekla, izuzetno zadovoljna. „Lideri smo na tržištu A3 color uređaja u office segmentu te u produkcijskom tisku. No, tu ne želimo stati, aktivno planiramo proširenja na B2 i B1 format u tisku i doradnim procesima“, istaknula je gđa Domazet.

DIS, odnosno njegov postav, predstavio je gosp. Punda. Pogledati i testirati mogu se:

  • AccurioPress C12000 – visokoprodukcijski uređaj na bazi tonera, opremljen maksimalnom in-line konfiguracijom koji je apsolutni hit DIS-a s inline jedinicom trimming unit TU-510
  • AccurioShine 3600 – visoko produktivan uređaj za embellishment s lakom
  • AccurioLabel 230 – rješenje za tisak etiketa malih, srednjih, ali i većih naklada
  • Scorpiodigitalcutter
  • AccurioPrint C4065 – kompaktni entrylevelkolorni uređaj, s nizom opcija dorade

Naglasio je kako je DIS, osim za testiranje dostupnih tehnologija, otvoren i za edukacije, radionice i treninge, što je, kako je rekao, nužno za maksimalno iskorištavanje potencijala Konica Minolta tehnologije.

Koliko je DIS važan sa stanovišta prodaje rekao nam je gosp. Štabarković. „DIS je doslovno produžena ruka prodaje“, naglasio je.

U kratkom Print Reportu otkrili su nam još puno toga o ambicioznim planovima i novostima koje sprema Konica Minolta. Pogledajte ga na Print Magazin YouTube kanalu.

I svakako posjetite DIS. Dovoljno je samo da se javite na [email protected]

Najnoviji oglasi
  • Trenutno nema dostupnih oglasa.

Partneri

Prijavite se na newsletter

Primajte tjedne novosti iz svijeta grafičke industrije i saznajte sve o našim promocijama i besplatnim sadržajima za posjetitelje/besplatnim sudjelovanjima na eventima, sajmovima i dr.Prijavom na Newsletter prihavaćate našu Politiku privatnosti
Skip to content