PRVI SAZNAJ NAJNOVIJE VESTI
Prijavom na Newsletter prihvatate našu Politiku privatnosti

Konica Minolta DIS – tehnološki napredna platforma koju vredi posetiti

Sa idejom da inovacije pokreću svet, Konica Minolta već 150 godina predano radi na njihovom razvoju i implementaciji širom sveta. Konica Minolta Hrvatska ima istu misiju već 33 godine. Vođena ovom idejom, Konica Minolta Hrvatska otvorila je vrata svog popularnog DIS-a (Trg digitalnih inovacija) za svoje kupce, partnere i sve druge zainteresovane. To je prostor gde se, kako kažu, tehnologija susreće sa inovacijama i koji je epicentar digitalne revolucije. Početkom 2. meseca svi zainteresovani imali su priliku da posete ovo tehnološki impresivno mesto tokom Dana otvorenih vrata.

Svima koji to još nisu uradili, predlažemo da to učine i istraže napredne mogućnosti digitalne transformacije poslovanja kroz rešenja koja u brojnim oblastima nudi Konica Minolta. Neki od njih su: inteligentno povezano radno mesto, kancelarijski uređaji, IT rešenja, DMS sistemi, proizvodna i industrijska štampa, rešenja za inteligentni video nadzor i video analitiku i još mnogo toga.

Ambiciozni planovi podržani tehnološkim rešenjima

Posetu DIS-u iskoristili smo za kratke razgovore sa Brankom Domazet, predsednicom Uprave Konica Minolta Hrvatska, Igorom Pundom, koordinatorom PP/IP tima, i Daliborom Štabarkovićem, direktorom prodaje.

Gospođa Domazet se, pored DIS-a, osvrnula i na trenutnu poziciju Konica Minolte na našem tržištu, kojom je, kako je rekla, izuzetno zadovoljna. „Lideri smo na tržištu A3 kolor uređaja u kancelarijskom segmentu i u proizvodnoj štampi. Ali ne želimo tu da stanemo, aktivno planiramo proširenja formata B2 i B1 u procesima štampanja i dorade“, rekla je gospođa Domazet.

DIS, odnosno njen sastav, predstavio je g. Punda. Možete pogledati i testirati sledeće:

  • AccurioPress C12000 – uređaj na bazi tonera visoke proizvodnje, opremljen maksimalnom in-line konfiguracijom, što je apsolutni hit DIS-a sa inline trimming jedinicom TU-510
  • AccurioShine 3600 – visokoproduktivan uređaj za embellishment lakom
  • AccurioLabel 230 – rešenje za štampanje etiketa malih, srednjih i većih tiraža Scorpiodigitalcutter
  • AccurioPrint C4065 – kompaktni uređaj u boji početnog nivoa, sa brojnim opcijama završne obrade

On je istakao da je DIS, pored testiranja dostupnih tehnologija, otvoren i za edukacije, radionice i obuke, što je, kako je rekao, neophodno za maksimalno iskorišćavanje potencijala Konica Minolta tehnologije.

Koliko je DIS važan sa stanovišta prodaje rekao nam je g. Štabarković. DIS je bukvalno produžena ruka prodaje“, naglasio je on.

U kratkom Print Report-u otkrili su mnogo više o ambicioznim planovima i vestima koje je pripremila Konica Minolta. Pogledajte na YouTube kanalu Print magazina.

I obavezno posetite DIS. Sve što treba da učinite je da ih kontaktirate na: [email protected]

Najnoviji oglasi
  • Trenutno nema dostupnih oglasa.

Partneri

Prijavite se na newsletter

Primajte nedeljne vesti iz sveta grafičke industrije i saznajte sve o našim promocijama i besplatnim sadržajima za posetioce/ o besplatnom učešću na događajima, sajmovima itd.Prijavom na Newsletter prihvatate našu Politiku privatnosti
Skip to content