Prvi saznajte najnovije vijesti
Prijavom na Newsletter prihavaćate našu Politiku privatnosti

Konica Minolta otvorila najveći europski showroom u Bratislavi

Japanski koncern Konica Minolta prošli tjedna u Bratislavi otvorio je najmoderniji showroom, fokusirajući se na sve svoje glavne tehnologije industrijskog tiska. Svečanom otvaranju prisustvovalo je više od  100 menadžera, poslovnih partnera i stručnjaka.
Na ukupnoj površini od 480 m² stvoren je jedinstveni prostor, ali i doživljaj kada se radi o složenosti opreme, softverskim rješenjima, podlogama za tisak i workflow rješenjima.
Cilj novog showroom-a Konica Minolte u Bratislavi je biti strateški tiskarski centar koji će se fokusirati na ispis visokokvalitetnih demo otisaka za sve podružnice Konica Minolta diljem Europe te organizirati prezentacije tehnologija za podružnice iz srednje, južne i istočne Europe.
 „U Bratislavi smo dobili najbolje trenutno dostupne tehnologije za produkcijski tisak i doradu. Cilj nam je bio stvoriti prostor za prvoklasni industrijski tisak. Takve kombinacije tehnologija na jednom mjestu nema nigdje u svijetu”, kazao je Pavel Učeň, voditelj prodaje industrijskog i produkcijskog klastera Istok, Konica Minolta Business Solutions Europe.

Da bi se osigurala najviša kvaliteta ispisa, showroom pruža idealne uvjete tijekom cijele godine – stabilna temperatura, dobri svjetlosni uvjeti i optimalna vlaga. Na površini od 480 m² nalazi se više od 20 različitih tehnologija, među kojima izdvajamo AccurioJet KM-1 i MGI JETvarnish 3D Evolution, koji predstavljaju najnaprednije svjetske trendove tiska i dorade. Tu su još i AccurioWide 160, KIP 660, IIJ stalak, AccurioPress C3070 i još puno toga.
Ovim prostorom Konica Minolta želi stvoriti kreativnu tiskarsku galeriju u kojoj će sve podružnice i njihovi klijenti imati priliku ne samo vidjeti strojeve u praksi, nego i vlastitim očima iskusiti mogućnosti nekonvencionalne dorade tiskanog materijala.

 

Najnoviji oglasi
  • Trenutno nema dostupnih oglasa.

Partneri

Prijavite se na newsletter

Primajte tjedne novosti iz svijeta grafičke industrije i saznajte sve o našim promocijama i besplatnim sadržajima za posjetitelje/besplatnim sudjelovanjima na eventima, sajmovima i dr.Prijavom na Newsletter prihavaćate našu Politiku privatnosti
Skip to content