PRVI SAZNAJ NAJNOVIJE VESTI
Prijavom na Newsletter prihvatate našu Politiku privatnosti

Konica Minolta otvorila najveći Evropski showroom u Bratislavi

Japanski koncern Konica Minolta, prošle nedelje u Bratislavi, otvorio je najmoderniji showroom, fokusirajući se na sve svoje glavne tehnologije industrijske štampe. Svečanom otvaranju prisustvovalo je više od  100 menadžera, poslovnih partnera i stručnjaka.

Na ukupnoj površini od 480 m² stvoren je jedinstveni prostor, ali i doživljaj kada se radi o složenosti opreme, softverskim rešenjima, podlogama za štampu i workflow rešenjima. Cilj novog showroom-a kompanije Konica Minolta u Bratislavi je da budu strateški centar za štampu koji će se fokusirati na štampu visokokvalitetnih demo otisaka za sva predstavništva Konica Minolta u Evropi i organizovati prezentacije tehnologija za svoja predstavništva iz srednje, južne i istočne Evrope.

„U Bratislavi smo dobili najbolje trenutno dostupne tehnologije za produkcijsku štampu i doradu. Cilj nam je bio da stvorimo prostor za prvoklasnu industrijsku štampu. Takve kombinacije tehnologija na jednom mestu nema nigde u svetu”, rekao je Pavel Učeň, menadžer prodaje industrijskog i produkcijskog klastera Istok, Konica Minolta Business Solutions Europe.

Da bi se osigurao najviši kvalitet štampe, showroom pruža idealne uslove tokom cele godine – stabilna temperatura, dobro osvetljenje i optimalna vlaga. Na površini od 480 m² nalazi se više od 20 različitih tehnologija, među kojima izdvajamo AccurioJet KM-1 i MGI JETvarnish 3D Evolution, koji predstavljaju najnaprednije svetske trendove štampe i dorade. Tu su još i AccurioWide 160, KIP 660, IIJ stalak, AccurioPress C3070 i još puno toga.

Ovim prostorom Konica Minolta želi da stvori kreativnu štampariju i galeriju u kojoj će sva njihova predstavništva i klijenti imati priliku ne samo da vide mašine u praksi, nego i da lično iskuse mogućnosti nekonvencionalne dorade štampanog materijala.

Najnoviji oglasi
  • Trenutno nema dostupnih oglasa.

Partneri

Prijavite se na newsletter

Primajte nedeljne vesti iz sveta grafičke industrije i saznajte sve o našim promocijama i besplatnim sadržajima za posetioce/ o besplatnom učešću na događajima, sajmovima itd.Prijavom na Newsletter prihvatate našu Politiku privatnosti
Skip to content