Prvi saznajte najnovije vijesti
Prijavom na Newsletter prihavaćate našu Politiku privatnosti

Konica Minolta predstavila novitete na ELC 2019

Tvrtka Konica Minolta Business Solutions Europe u Kopenhagenu je 18. 10. organizirala godišnje okupljanje za partnere  – ELC (European Leadership Campus). Ovogodišnji ELC okupio je oko 1200 sudionika / partnera Konica Minolte iz cijele Europe, a sam event smješten je bio na 8500m2 u staroj radioni za popravak vlakova.  
Cilj Campusa je predstaviti najnovije proizvode, rješenja i usluge od uredskog i profesionalnog tiska do IT usluga te tvrtkama sudionicama dati uvid u ključne tržišne trendove, predstaviti vizionarski ideje Konica Minolte te tvrtkam pružiti platformu za edukaciju i raspravu o potrebama na tržištu.
Ovogodišnji ELC održavao se pod motom Rethink your Scope –   Preispitajte svoje mogućnosti – pozivajući sudionike da razmotre izazove i mogućnosti koji se zahvaljujući digitalnim transformacijama pružaju njima i njihovim kupcima.

Cjelodnevni program bio je uistinu bogat i raznolik. Glavan pozornica bila je rezervirana za govore  Shoei Yamana, predsjednika Konica Minolta koji je predstavio globalnu perspektivu kompaniji, i Keijia Okamota, direktora Konica Minolte za Europu, koji predstaviti strategiju poslovanja u toj regiji te Niklasca Bergmana, istraživača i futurista koji je u vrlo inspirativnom predavanju govorio o utjecaju tehnologije na poslovanje. Uz to, tijekom cijelog dana održavani su poslovni seminari na različite teme vezane uz sve segmente poslovanja Konica Minolte za regiju.
Što se tiče noviteta, poseban fokus Konica Minolta je stavila na rješenje Workplace Hub  – istinsko all-in-one IoT rješenje za povezano radno mjesto koje pomaže tvrtkama da pojednostave svoju informatičku infrastrukturu.

Vezano uz PP i IP segment ono što svakako treba izdvojiti je – AccurioPress C14000, koji je prije nekoliko dana doživio i globalno predstavljanje, a kojim je Konica Minolta ušla segment high-volume tonerskog ispisa.  AccurioPress C14000 ispisuje 140 stranica A4 u minuti i 40% je brži od bilo kojeg drugog uređaja Konica Minolte na bazi tonera. Drugi model u seriji, AccurioPress C12000, osigurava istu kvalitetu ispisa i sličnu brzu brzinu od stranica u minuti.
Konica Minolta do sada nije imala high production print (HPP) proizvod na bazi tonera, a s ovim strojem pokriva prazninu između AccurioJet KM-1 ink jet pisača vodećeg Konica Minolta modela koji ima brzinu od 3.000 araka na sat i serije AccurioPress C6100s.  AccurioPress C14000 nudi veći volumen ispisa i duži radni ciklus kako bi se dosegli novi klijenti unutar komercijalnog HPP segmenta

 

Najnoviji oglasi
  • Trenutno nema dostupnih oglasa.

Partneri

Prijavite se na newsletter

Primajte tjedne novosti iz svijeta grafičke industrije i saznajte sve o našim promocijama i besplatnim sadržajima za posjetitelje/besplatnim sudjelovanjima na eventima, sajmovima i dr.Prijavom na Newsletter prihavaćate našu Politiku privatnosti
Skip to content