PRVI SAZNAJ NAJNOVIJE VESTI
Prijavom na Newsletter prihvatate našu Politiku privatnosti

KONICA MINOLTA PREDSTAVILA NOVINE NA ELC 2019

Kompanija Konica Minolta Business Solutions Europe u Kopenhagenu je 18. oktobra organizovala godišnje okupljanje za partnere  – ELC (European Leadership Campus). Ovogodišnji ELC okupio je oko 1200 učesnika / partnera Konica Minolte iz cele Evrope, a sam događaj je organizovan na 8500m2 u starom pogonu za popravku vozova.  
Cilj događaja bio je da se predstave najnoviji proizvodi, rešenja i usluge od kancelarijske i profesionalne štampe do IT usluga, da se kompanijama učesnicama da uvid u ključne tržišne trendove, predstave vizionarski ideje kompanije Konica Minolta i na taj način kompanijama pruži platforma za edukaciju i raspravu o potrebama na tržištu.
Ovogodišnji ELC održavao se pod motom „Rethink your Scope” –   Preispitajte svoje mogućnosti – pozivajući učesnike da razmotre izazove i mogućnosti koji se zahvaljujući digitalnim transformacijama pružaju njima i njihovim kupcima.

Celodnevni program bio je zaista bogat i raznolik. Glavna bina bila je rezervisana za govore Shoei Yamana, predsednika kompanije Konica Minolta koji je predstavio globalnu perspektivu kompanije i Keijia Okamota, direktora kompanije Konica Minolta za Evropu, koji je predstavio strategiju poslovanja u toj regiji, kao i Niklasca Bergmana, istraživača i futuristu koji je u vrlo inspirativnom predavanju govorio o uticaju tehnologije na poslovanje. Uz to, tokom celog dana održavani su poslovni seminari na različite teme u vezi sa svim segmentima poslovanja kompanije Konica Minolta u regionu.
Što se tiče novina, kompanija Konica Minolta je poseban fokus stavila na rešenje Workplace Hub  – istinsko all-in-one IoT rešenje za povezano radno mesto koje pomaže kompanijama da pojednostave svoju informatičku infrastrukturu.

Što se tiče PP i IP segmenta ono što svakako treba izdvojiti je – AccurioPress C14000, koji je pre nekoliko dana doživeo i globalno predstavljanje, a kojim je Konica Minolta ušla u segment high-volume štampe sa tonerom.  AccurioPress C14000 štampa 140 stranica A4 u minuti i 40% je brži od bilo kog drugog uređaja kompanije Konica Minolta na bazi tonera. Drugi model u seriji, AccurioPress C12000, garantuje isti kvalitet štampe i sličnu brzinu.
Konica Minolta do sada nije imala High Production Print (HPP) proizvod na bazi tonera, a sa ovim štampačem pokriva prazninu između AccurioJet KM-1 inkjet štampača vodećeg modela ove kompanije koji ima brzinu od 3.000 tabaka na sat i serije AccurioPress C6100s.  AccurioPress C14000 nudi veći volumen štampe i duži radni vek kako bi se pristupilo novim klijentima unutar komercijalnog HPP segmenta.

Najnoviji oglasi
  • Trenutno nema dostupnih oglasa.

Partneri

Prijavite se na newsletter

Primajte nedeljne vesti iz sveta grafičke industrije i saznajte sve o našim promocijama i besplatnim sadržajima za posetioce/ o besplatnom učešću na događajima, sajmovima itd.Prijavom na Newsletter prihvatate našu Politiku privatnosti
Skip to content