Primajte tjedne novosti iz svijeta grafičke industrije i saznajte sve o našim promocijama i besplatnim sadržajima za posjetitelje/besplatnim sudjelovanjima na eventima, sajmovima i dr.

Prijavom na Newsletter prihavaćate našu Politiku privatnosti

KONICA MINOLTA PREDSTAVILA NOVINE NA ELC 2019

Kompanija Konica Minolta Business Solutions Europe u Kopenhagenu je 18. oktobra organizovala godišnje okupljanje za partnere  – ELC (European Leadership Campus). Ovogodišnji ELC okupio je oko 1200 učesnika / partnera Konica Minolte iz cele Evrope, a sam događaj je organizovan na 8500m2 u starom pogonu za popravku vozova.  
Cilj događaja bio je da se predstave najnoviji proizvodi, rešenja i usluge od kancelarijske i profesionalne štampe do IT usluga, da se kompanijama učesnicama da uvid u ključne tržišne trendove, predstave vizionarski ideje kompanije Konica Minolta i na taj način kompanijama pruži platforma za edukaciju i raspravu o potrebama na tržištu.
Ovogodišnji ELC održavao se pod motom „Rethink your Scope” –   Preispitajte svoje mogućnosti – pozivajući učesnike da razmotre izazove i mogućnosti koji se zahvaljujući digitalnim transformacijama pružaju njima i njihovim kupcima.

Celodnevni program bio je zaista bogat i raznolik. Glavna bina bila je rezervisana za govore Shoei Yamana, predsednika kompanije Konica Minolta koji je predstavio globalnu perspektivu kompanije i Keijia Okamota, direktora kompanije Konica Minolta za Evropu, koji je predstavio strategiju poslovanja u toj regiji, kao i Niklasca Bergmana, istraživača i futuristu koji je u vrlo inspirativnom predavanju govorio o uticaju tehnologije na poslovanje. Uz to, tokom celog dana održavani su poslovni seminari na različite teme u vezi sa svim segmentima poslovanja kompanije Konica Minolta u regionu.
Što se tiče novina, kompanija Konica Minolta je poseban fokus stavila na rešenje Workplace Hub  – istinsko all-in-one IoT rešenje za povezano radno mesto koje pomaže kompanijama da pojednostave svoju informatičku infrastrukturu.

Što se tiče PP i IP segmenta ono što svakako treba izdvojiti je – AccurioPress C14000, koji je pre nekoliko dana doživeo i globalno predstavljanje, a kojim je Konica Minolta ušla u segment high-volume štampe sa tonerom.  AccurioPress C14000 štampa 140 stranica A4 u minuti i 40% je brži od bilo kog drugog uređaja kompanije Konica Minolta na bazi tonera. Drugi model u seriji, AccurioPress C12000, garantuje isti kvalitet štampe i sličnu brzinu.
Konica Minolta do sada nije imala High Production Print (HPP) proizvod na bazi tonera, a sa ovim štampačem pokriva prazninu između AccurioJet KM-1 inkjet štampača vodećeg modela ove kompanije koji ima brzinu od 3.000 tabaka na sat i serije AccurioPress C6100s.  AccurioPress C14000 nudi veći volumen štampe i duži radni vek kako bi se pristupilo novim klijentima unutar komercijalnog HPP segmenta.

Prijavite se na newsletter

Primajte tjedne novosti iz svijeta grafičke industrije.

Prijavom na Newsletter prihavaćate našu Politiku privatnosti
Skip to content