PRINT MAGAZIN NEWSLETTER


Primajte tjedne novosti iz svijeta grafičke industrije i saznajte sve o našim promocijama i besplatnim sadržajima za posjetitelje/besplatnim sudjelovanjima na eventima, sajmovima i dr.

Prijavom na Newsletter prihavaćate našu Politiku privatnosti

Konica Minolta rješenja privukla veliku pažnju posjetitelja sajma Print 21

Tvrtka Konica Minolta, prepoznavši potrebu i važnost oživljavanja tržišta te pokretanja gospodarskih aktivnosti, sudjelovala je, kao Zlatni partner, na sajmu Print 21 koji je održan 15. i 16. 9. u Kongresnoj dvorani Zagrebačkog velesajma.

Kako je istaknula u uvodnom obraćanju gospođa Branka Domazet, predsjednica Uprave Konica Minolta – Poslovna rješenja d.o.o., Konica Minolta prepoznala je sajam kao izvanrednu priliku za dodatnu, ali i iznimno važnu promociju s obzirom na posljedice koje je lockdown ostavio na grafičku industriju koja posljednjih šest mjeseci nije imala prilike široj publici predstaviti novitete. „Važno je osvijestiti potrebu o nužnosti ulaganja u nove tehnologije koje će otvoriti nove prilike te pomoći krenuti u smjeru rasta i oporavka“, istaknula je gđa Domazet koja je sajam proglasila i službeno otvorenim.

AccurioPress C12000 glavna zvijezda

Konica Minolta koja kontinuirano ulaže u razvoj novih rješenja kako bi klijentima pružila sveobuhvatna all-in-one rješenja, na svom je štandu posjetiteljima predstavila tek dio svog bogatog portfelja, ali ih upoznala i s mogućnostima i prednostima koje donosi suradnja s brendom Konica Minolta.

Zvijezda štanda koja je izazvala iznimno veliko zanimanje posjetitelja, svakako je bio AccurioPress C12000 digitalni visokoprodukcijski pisač na bazi tonera, koji je na sajmu Print 21 ujedno i prvi put službeno predstavljen u Hrvatskoj. Pisač je namijenjen kupcima koji žele proširiti i pojednostaviti svoje poslovanje, a odlikuje ga, između ostalog, pouzdanost, visoka produktivnost, automatizacija, veliki izbor proizvoda zbog mogućnosti ispisa na medije od 52 do 450g.

Uz njega, na štandu su se još mogli vidjeti i AccurioPrint C3070L, digitalni c/b i kolorni pisač robusne konstrukcije idealan za tiskare koje ulaze u produkcijski ispis te bizhub PRO 958 digitalni produkcijski pisač koji zbog svoje modularnosti idealno popunjava prazninu između uredskih multifunkcionalnih pisača i velikih produkcijskih uređaja.

Uz navedene strojeve i opremu, na štandu Konica Minolte, svi prisutni mogli su dobiti i informacije iz segmenta strojeva za tisak ambalaže i etiketa koji i u ovim izazovnim vremenima bilježe rast. Tu su prije svega MGI strojevi, serija pisača AccurioLabel te MotionCutter – laserski rezač koji savršeno zaokružuje cijelu ovu priču.

Konica Minolta rješenja za digitalni tisak ambalaže u sklopu stručno-edukacijskog programa predstavio je gosp. Marko Kadija, pruživši uvid u to koje strojeve koristiti kako biste proizvodnju ambalaže prebacili u digitalnu produkciju i time odgovorili na zahtjeve tržišta na kojem se sve više traže manje naklade, personalizirani otisak te sve kraće vrijeme isporuke.

Pametan izbor za učinkovitu zaštitu

Uz pisače, na štandu Konica Minolte posjetitelji su se uživo mogli upoznati s radom MOBOTIX pametnih termalnih kamera te saznati sve o njihovim mogućnostima. Mobotix je tehnologija toplinskog snimanja koja omogućava praćenje i nadzor topline objekata i ljudi te praćenje proizvodnih procesa što je danas, s obzirom na epidemiološke mjere, od iznimne važnosti.
Svoju primjenu ove kamere nalaze u različitim gospodarskim granama pa tako i u grafičkoj industriji jer ključna infrastruktura koju čine strojevi, oprema i materijali, zahtijeva zaštitu i učinkovit nadzor na daljinu.

U svakom slučaju, tijekom dva dana, Konica Minolta je brojnim posjetiteljima svoga štanda pružila dobar savjet kako zajedno s njima krenuti na put uspjeha.

„Izuzetno nam je drago što smo svojim prisustvom kao Zlatni partner sajma bili dio grafičke i, u ovo izazovno vrijeme, jedinstvene priče koja je ispunila naša očekivanja što kroz business network, tako i  kroz atmosferu i samu svrhu sajma. Biti prisutan te predstaviti vlastite zvijezde kroz inovativna rješenja još jednom je dokazano da je od krucijalne važnosti. Vjerujemo da smo posjetiteljima na izložbenom prostoru te kroz prezentaciju dali food for thought te ideje kako s Konica Minoltom kao partnerom i kroz široku paletu digitalnih rješenja napraviti iskorak okrećući se novim tehnologijama, novim vremenima i novim izazovima. Time smo dokazali svoju stručnost i još više pokazali da smo all-in-one partner kojem se možete obratiti sa svim vašim zahtjevima“, ističu u Konica Minolti.

Više o portfelju kojeg je Konica Minolta predstavila na sajmu Print 21 možete saznati na web stranici, konzultirati se s Konica Minolta prodajnim predstavnicima ili dogovoriti personaliziranu/osobnu prezentaciju uživo u Konica Minolta showroom-u.

Prijavite se na newsletter

Primajte tjedne novosti iz svijeta grafičke industrije i saznajte sve o našim promocijama i besplatnim sadržajima za posjetitelje/besplatnim sudjelovanjima na eventima, sajmovima i dr.Prijavom na Newsletter prihavaćate našu Politiku privatnosti
Skip to content