PRINT MAGAZIN NEWSLETTER


Primajte tjedne novosti iz svijeta grafičke industrije i saznajte sve o našim promocijama i besplatnim sadržajima za posjetitelje/besplatnim sudjelovanjima na eventima, sajmovima i dr.

Prijavom na Newsletter prihavaćate našu Politiku privatnosti

Korisnici Scodix-a ovo je natječaj za vas!

Nagrada Scodix Design ove godine obilježava 10 godina. Ideja i cilj ove nagrade je prije svega promicanje kreativnosti i inovativnosti projekata proizvedenih na Scodix digitalnim tiskarskim strojevima diljem svijeta.

Prijave za ovogodišnji natječaj su u tijeku i traju još vrlo kratko, točnije do 20. 3., a na natječaj je moguće poslati proizvod odrađen na Scodix stroju u posljednjih deset godina.

Nagrade Scodix Design ove se godine dodjeljuju u pet kategorija:

1. Opći komercijalni tisak – pozivnice, fotografije, posjetnice, čestitke, izravna pošta, katalozi
2. Karton / Ambalaža
3. Izdavaštvo
4. Tehnologija
5. Samo-promocija

Pobjednici iz svake kategorije dobit će tiskane certifikate, adekvatne nagrade, a radovi će biti pokazani u vodećim međunarodnim stručnim publikacijama grafičke industrije te na Scodix web stranici.

Tvrka 3-Print, kao Scodix partner, poziva sve Scodix korisnike da se prijave i iskoriste ovu jedinstvenu priliku te steknu globalno priznanje za svoje projekte. Nagrade najboljima bit će dodijeljene na ovogodišnjoj drupi.  

Prijavite se na newsletter

Primajte tjedne novosti iz svijeta grafičke industrije i saznajte sve o našim promocijama i besplatnim sadržajima za posjetitelje/besplatnim sudjelovanjima na eventima, sajmovima i dr.Prijavom na Newsletter prihavaćate našu Politiku privatnosti
Skip to content