Primajte tjedne novosti iz svijeta grafičke industrije i saznajte sve o našim promocijama i besplatnim sadržajima za posjetitelje/besplatnim sudjelovanjima na eventima, sajmovima i dr.

Prijavom na Newsletter prihavaćate našu Politiku privatnosti

Korisnici Scodix-a ovo je takmičenje za vas!

Nagrada Scodix Design ove godine obeležava 10 godina. Ideja i cilj ove nagrade je pre svega promovisanje kreativnosti i inovativnosti projekata proizvedenih na Scodix digitalnim mašinama za štampu širom sveta.

Prijave za ovogodišnje takmičenje su u toku i traju još vrlo kratko, tačnije do 20.3., a na takmičenje je moguće poslati proizvod odrađen na Scodix štampaču u poslednjih deset godina.

Nagrade Scodix Design ove godine se dodeljuju u pet kategorija:

1. Komercijalna štampa – pozivnice, fotografije, vizitkarte, čestitke, direktna pošta, katalozi
2. Karton / Ambalaža
3. Izdavaštvo
4. Tehnologija
5. Samo-promocija

Pobednici iz svake kategorije dobiće štampane sertifikate i adekvatne nagrade, a radovi će biti prikazani u vodećim međunarodnim stručnim publikacijama iz oblasti grafičke industrije, kao i na Scodix web stranici.

Kompanija 3-Print, kao Scodix partner, poziva sve Scodix korisnike da se prijave i iskoriste ovu jedinstvenu priliku da steknu globalno priznanje za svoje projekte. Nagrade najboljima biće dodeljene na ovogodišnjoj drupi.  

Prijavite se na newsletter

Primajte tjedne novosti iz svijeta grafičke industrije.

Prijavom na Newsletter prihavaćate našu Politiku privatnosti
Skip to content