Prvi saznajte najnovije vijesti
Prijavom na Newsletter prihavaćate našu Politiku privatnosti

Kornit Apollo disruptivno rješenje za digitalni tisak tekstila

Kada je riječ o digitalnim rješenjima za tisak tekstila, Kornit Digital svakako spada u vizionare i lidere ovog segmenta. Pokazali su to i na ovogodišnjem sajmu ITMA.

Kako da digitalna proizvodnja postane mainstream, pokazali su kroz jedan od svojih noviteta  – Kornit Apollo.  
Apollo omogućuje klijentima da postanu agilniji, prijeđu na lokaliziranu proizvodnju i olakšaju složene procese tijeka rada. Tvrtkama s velikim kapacitetom i visokom kvalitetom nudi mogućnost prepoznavanja svestranosti digitalne tehnologije i mogućnosti širenja i izvan sitotiska.

Platforma Apollo izgrađena je na dokazanoj Kornit MAX tehnologiji. Predstavlja vrhunsko single-step rješenje za male i srednje naklade ukrašavanja odjeće.  Odlikuje ga i nevjerojatna brzina od 400 jedinstvenih odjevnih predmeta na sat. Automatsko punjenje i pražnjenje, integrirano pametno učvršćivanje, automatska kalibracija i prilagodba veličina samo su neke od karakteristika.

“Modna i tekstilna industrija ostale su na raskrižju svjesne svojih ograničenja. No, nemaju jasno rješenje za prelazak s neučinkovitih proizvodnih modela. Nudeći istinsku platformu za agilnu digitalnu proizvodnju na zahtjev, Apollo donosi transformaciju tržišta. Proizvođače odjeće i vlasnike robnih marki osposobljava da zadovolje kreativnost i stalno promjenjive zahtjeve tržišta.  Sve to uz zadržavanje kvalitete, dosljednost, održivost i potrebnu profitabilnost ” rekao je na ITMA-i Ronen Samuel, glavni izvršni direktor Kornit Digitala.

Zašto je Apollo disruptivna tehnologija, na sajmu ITMA 2023 pojasnio nam je Danny Gazit, voditelj proizvodnje u Kornit Digital

Najnoviji oglasi
  • Trenutno nema dostupnih oglasa.

Partneri

Prijavite se na newsletter

Primajte tjedne novosti iz svijeta grafičke industrije i saznajte sve o našim promocijama i besplatnim sadržajima za posjetitelje/besplatnim sudjelovanjima na eventima, sajmovima i dr.Prijavom na Newsletter prihavaćate našu Politiku privatnosti
Skip to content