PRVI SAZNAJ NAJNOVIJE VESTI
Prijavom na Newsletter prihvatate našu Politiku privatnosti

Kornit Apollo disruptivno rešenje za digitalnu štampu na tekstilu

Kada su u pitanju digitalna rešenja za štampu na tekstilu, Kornit Digital svakako spada u vizionare i lidere ovog segmenta. Pokazali su to i na ovogodišnjem sajmu ITMA. Kako digitalnu produkciju učiniti mejnstrimom, pokazali su kroz jedan od svojih noviteta – Kornit Apollo.

Apollo omogućava klijentima da postanu agilniji, pređu na lokalizovanu proizvodnju i pojednostave složene prozivodne procese. Kompanijama sa velikim kapacitetom i visokim kvalitetom nudi mogućnost da prepoznaju svestranost digitalne tehnologije i mogućnost širenja izvan sitoštampe.

Apollo platforma je izgrađena na proverenoj Kornit MAX tehnologiji. Predstavlja vrhunsko single-step rešenje za male i srednje serije dekoracije odeće. Takođe ga karakteriše neverovatna brzina od 400 unikatnih odevnih predmeta na sat. Automatsko punjenje i pražnjenje, integrisano pametno pričvršćivanje, automatska kalibracija i podešavanje veličine su samo neke od karakteristika.

„Modna i tekstilna industrija ostale su na raskrsnici, svesne svojih ograničenja. Međutim, nemaju jasno rešenje za prelazak sa neefikasnih proizvodnih modela. Nudeći pravu platformu za agilnu digitalnu proizvodnju na zahtev, Apollo transformiše tržište. Proizvođačima odeće i vlasnicimabrendova omogućava da zadovolje kreativnost i odgovore na promenljive zahteve tržišta. Sve to uz održavanje kvaliteta, doslednosti, održivosti i neophodne profitabilnosti“, rekao je Ronen Samuel, generalni direktor Kornit Digitala, na sajmu ITMA.

Danni Gazit, šef produkcije u Kornit Digitalu na ITMA 2023, objasnio je zašto je Apollo disruptivna tehnologija.

Najnoviji oglasi
  • Trenutno nema dostupnih oglasa.

Partneri

Prijavite se na newsletter

Primajte nedeljne vesti iz sveta grafičke industrije i saznajte sve o našim promocijama i besplatnim sadržajima za posetioce/ o besplatnom učešću na događajima, sajmovima itd.Prijavom na Newsletter prihvatate našu Politiku privatnosti
Skip to content