PRINT MAGAZIN NEWSLETTER


Primajte tjedne novosti iz svijeta grafičke industrije i saznajte sve o našim promocijama i besplatnim sadržajima za posjetitelje/besplatnim sudjelovanjima na eventima, sajmovima i dr.

Prijavom na Newsletter prihavaćate našu Politiku privatnosti

Kornit Digital kupuje britansku softversku tvrtku Custom Gateway

Proizvođač digitalnih tekstilnih tehnologija Kornit Digital ističe kako akvizicijom sa svjetskom softverskom tvrtkom Custom Gateway sa sjedištem u Velikoj Britaniji, proširuje svoj portfelj cloud softera za izradu odjeće po narudžbi i ukrasa za dom.

„Izuzetno mi je drago najaviti akviziciju s tvrtkom Custom Gateway jer pomoću njihovog moćnog softvera povećavamo svoje mogućnosti na tržištu“, rekao je Ronen Samuel, direktor tvrtke Kornit Digital. „Brendovi, trgovci na malo i dobavljači konstantno rastu uz digitalnu transformaciju, a pomoću Custom Gateway-a, Kornit će revolucionirati digitalnu proizvodnju tekstila na zahtjev jedinstvenim, cjelovitim rješenjem, pružajući nam snažnu konkurentsku prednost na tržištu.”

Cloud platforma Custom Gateway pogodna je za B2B i B2C poslovne modele i upravlja svim fazama učinkovite proizvodnje na zahtjev, poručuju iz Kornita.

“Platforma omogućuje pronalaženje sadržaja, stvaranje, upravljanje sadržajem i vizualni prikaz. Narudžbe bilježi sustav upravljanja i usmjerava ih prema odgovarajućim pozadinskim proizvodnim mjestima koristeći sofisticirane algoritme usmjeravanja. Jednom kad se narudžbe izvrše, sustav ih pametno usmjerava i upravlja njima kako bi se omogućila masovna učinkovita proizvodnja na zahtjev. Čitav proces, od kreiranja narudžbi do otpreme obogaćen je integracijama u postojeće IT okruženje.

„Custom Gateway ima preko 300 aktivnih kupaca na globalnoj razini, uključujući najveću američku maloprodajnu tvrtku Next, kao i druge vodeće sportske i modne brendove. Proizvodnja na zahtjev nadmašuje tradicionalne maloprodajne modele, a proizvođači koji iskoriste sve dostupne podatke osvojit će tržište”, izjavio je Omer Kulka, Kornit Digital CMO.

Prijavite se na newsletter

Primajte tjedne novosti iz svijeta grafičke industrije i saznajte sve o našim promocijama i besplatnim sadržajima za posjetitelje/besplatnim sudjelovanjima na eventima, sajmovima i dr.Prijavom na Newsletter prihavaćate našu Politiku privatnosti
Skip to content