Primajte tjedne novosti iz svijeta grafičke industrije.

Prijavom na Newsletter prihavaćate našu Politiku privatnosti

Kornit Digital kupuje britansku softversku kompaniju Custom Gateway

Proizvođač digitalnih tekstilnih tehnologija Kornit Digital ističe kako akvizicijom svetske softverske kompanije Custom Gateway sa sedištem u Velikoj Britaniji, proširuje svoj portfolio cloud softera za izradu odeće po narudžbini i ukrasa za dom.

„Izuzetno mi je drago što mogu da najavim akviziciju kompanije Custom Gateway jer pomoću njihovog moćnog softvera povećavamo svoje mogućnosti na tržištu“, rekao je Ronen Samuel, direktor kompanije Kornit Digital. „Brendovi, trgovci na malo i dobavljači konstantno rastu uz digitalnu transformaciju, a pomoću Custom Gateway-a, Kornit će revolucionirati digitalnu proizvodnju tekstila na zahtev jedinstvenim, celovitim rešenjem, pružajući nam snažnu konkurentsku prednost na tržištu.”

Cloud platforma Custom Gateway pogodna je za B2B i B2C poslovne modele i upravlja svim fazama efikasne proizvodnje na zahtev, poručuju iz Kornita.

„Platforma omogućava pronalaženje sadržaja, stvaranje, upravljanje sadržajem i vizualni prikaz. Narudžbine beleži sistem upravljanja i usmerava ih prema odgovarajućim pozadinskim proizvodnim mestima koristeći sofisticirane algoritme usmeravanja. Jednom kad se poudžbine izvrše, sistem ih pametno usmerava i upravlja njima kako bi se omogućila masovna efikasna proizvodnja na zahtev. Čitav proces, od kreiranja narudžbina do slanja, obogaćen je integracijama u postojeće IT okruženje.

„Custom Gateway ima preko 300 aktivnih kupaca na globalnom nivou, uključujući najveću američku maloprodajnu kompaniju Next, kao i druge vodeće sportske i modne brendove. Proizvodnja na zahtev nadmašuje tradicionalne maloprodajne modele, a proizvođači koji iskoriste sve dostupne podatke osvojiće tržište”, izjavio je Omer Kulka, Kornit Digital CMO.

Prijavite se na newsletter

Primajte tjedne novosti iz svijeta grafičke industrije.

Prijavom na Newsletter prihavaćate našu Politiku privatnosti
Skip to content