Prvi saznajte najnovije vijesti
Prijavom na Newsletter prihavaćate našu Politiku privatnosti

Kornit mijenja pravila igre on-demand proizvodnje s platformom Apollo

„Nakon rigorozne i 4,5 godina duge faze razvoja te sveobuhvatnog testiranja beta verzije, uključujući izvrsnost u proizvodnji u stvarnom vremenu tijekom vrhunca sezone, Kornit Apollo ispunio je svoje obećanje kvalitete, pouzdanosti i učinkovitosti. Danas s radošću objavljujemo da je ovo revolucionarno rješenje sada dostupno u komercijalnoj prodaji“, s ponosom najavljuju iz Kornita.

Kornit Digital LTD., svjetski lider na tržištu održive, on-demand modne i tekstilne proizvodne tehnologije, objavio je dostupnost svoje dokazane direct-to-garment platforme Kornit Apollo. Brendovi, trgovci i sitotiskari sada mogu iskoristiti moć visokoproduktivne, automatizirane digitalne proizvodnje. S njom će skratiti vrijeme isporuke, smanjiti ukupne troškove vlasništva i poboljšati marže za proizvodnju malih i srednjih serija.

Uspješne implementacije potvrđuju transformacijsku prirodu Apolla za on-demand održivu proizvodnju u industrijskom okreuženju. Apollo ima kapacitet za ukrašavanje više od 1,5 milijuna odjevnih predmeta godišnje s jednim operaterom. Podržan naprednim, vlastitim sustavom automatizacije, platforma integrira svestrano pametno sušenje, istovremeno upravljajući različitim vrstama odjeće s efikasnošću do 400 odjevnih predmeta na sat. Srce snage Apolla leži u patentiranoj MAX tehnologiji, koja osigurava točnost boje prema PANTONE© i spot boje, podižući kvalitetu na maksimum.

Trgovci i Sitotiskari

Apollo se pokazao posebno vrijednim za maloprodaju, brendove i segment sitotiska. Trgovci i brendovi imaju koristi zbog mogućnosti reagiranje u stvarnom vremenu na nove trendove – istovremeno optimizirajući potrebe i troškove. Sitotiskari skraćuju vrijeme isporuke na dane pa čak i sate s izvrsnom produktivnošću, boljim ukupnim troškovima vlasništva i održivom proizvodnjom, dok eliminiraju otpad i koriste sinergije između analognih i digitalnih opcija.

Najnoviji oglasi
  • Trenutno nema dostupnih oglasa.

Partneri

Prijavite se na newsletter

Primajte tjedne novosti iz svijeta grafičke industrije i saznajte sve o našim promocijama i besplatnim sadržajima za posjetitelje/besplatnim sudjelovanjima na eventima, sajmovima i dr.Prijavom na Newsletter prihavaćate našu Politiku privatnosti
Skip to content