PRVI SAZNAJ NAJNOVIJE VESTI
Prijavom na Newsletter prihvatate našu Politiku privatnosti

Kornit menja pravila igre on-demand proizvodnje sa platformom Apollo

„Nakon rigorozne 4,5-godišnje faze razvoja i opsežnog beta testiranja, uključujući izvrsnost proizvodnje u realnom vremenu tokom špice sezone, Kornit Apollo je ispunio obećanje kvaliteta, pouzdanosti i efikasnosti. Danas sa zadovoljstvom objavljujemo da je ovo revolucionarno rešenje sada dostupno za komercijalnu prodaju“, ponosno poručuju iz Kornita.

Kornit Digital LTD., svetski lider na tržištu održive, on-demand modne i tekstilne i proizvodne tehnologije, najavio je dostupnost svoje direct-to-garment platforme Kornit Apollo. Brendovi, prodavci i sito štampari sada mogu da iskoriste moć visoko produktivne, automatizovane digitalne proizvodnje. To će skratiti vreme isporuke, smanjiti ukupne troškove  i poboljšati marže za proizvodnju malih i srednjih serija.

Uspešne implementacije potvrđuju transformacionu prirodu Apolla za on-demand održivu proizvodnju u industrijskim okruženjima. Apollo ima kapacitet da ukrasi više od 1,5 miliona odevnih predmeta godišnje sa jednim operaterom. Podržana naprednim, zaštićenim sistemom automatizacije, platforma integriše svestrano pametno sušenje, istovremeno upravljajući različitim vrstama odeće sa efikasnošću do 400 odevnih predmeta na sat.
Srce Apollo-ove moći leži u patentiranoj MAX tehnologiji. Ona obezbeđuje tačnost boja prema PANTONE© i spot boja, podižući kvalitet na maksimum.

Prodavci i sito štampači

Apollo se pokazao posebno vrednim za segment maloprodaje, brendova i sito štampe. Prodavci i brendovi imaju koristi od mogućnosti da u realnom vremenu reaguju na nove trendove – uz optimizaciju potreba i troškova. Sito štampari skraćuju vreme isporuke na dane ili čak sate uz odličnu produktivnost, bolju ukupnu cenu i održivu proizvodnju, dok eliminišu otpad i koriste sinergiju između analognih i digitalnih opcija.

Najnoviji oglasi
  • Trenutno nema dostupnih oglasa.

Partneri

Prijavite se na newsletter

Primajte nedeljne vesti iz sveta grafičke industrije i saznajte sve o našim promocijama i besplatnim sadržajima za posetioce/ o besplatnom učešću na događajima, sajmovima itd.Prijavom na Newsletter prihvatate našu Politiku privatnosti
Skip to content