Prvi saznajte najnovije vijesti
Prijavom na Newsletter prihavaćate našu Politiku privatnosti

Kreativna suradnja Massivita 3D i modne kuće Emporio Armani

Luksuzna modna kuća Emporio Armani svoju je reklamu uz pomoć billboard plakata dovela do novih visina pomoću 3D ispisa velikog formata.

Armani se opet okrenuo tiskari širokog formata, Colorzenith Milan, radi izrade divovskih dimenzijskih billboarda koji promoviraju njihovu najnoviju kolekciju mode i dodataka, nakon uspjeha njihove prethodne kampanje u Milanu.

Colorzenith je proizveo dvije velike kopče za orlove za oglašavanje na billboard panou koristeći svoj Massivit 3D pisač velikog formata. Orlovi su točne kopije Armanijeve oznake koja se nalazi na pojasevima u njihovoj najnovijoj kolekciji. Ovi 3D otisnuti elementi ističu eleganciju dramatično povećavajući snagu panoa.

Na prvoj ploči je orao veličine 2,1m x 1,2m, finiširan metalik srebrnom bojom, uz kosi pleksiglas i svjetlucave dodatke.Bilo je potrebno 29 sati za 3D ispis. Kopča remena, također 3D, 1.8 m x 1.3 m  završena je kromiranom srebrnom metalnom bojom i matiranim srebrom za drugi pano. Za otisak je trebalo svega 15 sati.

“Vrhunski brendovi i dalje prihvaćaju 3D ispis velikog formata u predstavljanjima novih proizvoda zbog neupitnog utjecaja dimenzijskih natpisa i zaslona”, komentirao je Erez Zimerman, direktor tvrtke Massivit 3D.” Armani ima viziju razviti svježe kampanje uz pomoć novih tehnologija i koncepata. Mogućnost implementacije preciznog brendiranja, elegancije i dizajna u kombinaciji s utjecajem neočekivanih 3D karakteristika stvorila je rastući trend među brendovima da usvoje 3D ispis velikog formata u svojim kampanjama.”

Najnoviji oglasi
  • Trenutno nema dostupnih oglasa.

Partneri

Prijavite se na newsletter

Primajte tjedne novosti iz svijeta grafičke industrije i saznajte sve o našim promocijama i besplatnim sadržajima za posjetitelje/besplatnim sudjelovanjima na eventima, sajmovima i dr.Prijavom na Newsletter prihavaćate našu Politiku privatnosti
Skip to content