PRVI SAZNAJ NAJNOVIJE VESTI
Prijavom na Newsletter prihvatate našu Politiku privatnosti

Kreativna saradnja Massivita 3D i modne kuće Emporio Armani

Luksuzna modna kuća Emporio Armani je svoju reklamu uz pomoć bilbord plakata i 3D štampe velikog formata dovela do novih visina.

Armani se opet okrenuo štampariji velikog formata, Colorzenith Milan, radi izrade divovskih dimenzijskih bilborda koji promovišu njihovu najnoviju kolekciju mode i modnih dodataka, nakon uspeha njihove prethodne kampanje u Milanu.

Colorzenith je proizveo dve velike kopče za orlove za oglašavanje na bilbord panou koristeći svoj Massivit 3D štampač velikog formata. Orlovi su verodostojne kopije Armanijeve oznake koja se nalazi na kaiševima u njihovoj najnovijoj kolekciji. Ovi 3D odštampani elementi naglašavaju eleganciju, dramatično ističući snagu panoa.

Na prvoj ploči je orao veličine 2,1m x 1,2m, sa završnom metalik srebrnom bojom, uz kosi pleksiglas i svetlucave dodatke. Bilo je potrebno 29 sati za 3D štampu. Kopča remena, takođe 3D, 1.8 m x 1.3m  završena je hromiranom srebrnom metalnom bojom i matiranim srebrom za drugi pano. Za štampu je trebalo samo 15 sati.

„Vrhunski brendovi i dalje prihvataju 3D štampu velikog formata u predstavljanju novih proizvoda zbog nesumnjivog uticaja natpisa i panoa velikih dimenzija”, komentarisao je Erez Zimerman, direktor kompanije Massivit 3D. ”Armani ima viziju lansiranja nove kampanje uz pomoć najnovijih tehnologija i koncepata. Mogućnost implementacije preciznog brendiranja, elegancije i dizajna u kombinaciji sa uticajem neočekivanih 3D karakteristika, stvorila je rastući trend među brendovima da usvoje 3D štampu velikog formata u svojim kampanjama.”

Najnoviji oglasi
  • Trenutno nema dostupnih oglasa.

Partneri

Prijavite se na newsletter

Primajte nedeljne vesti iz sveta grafičke industrije i saznajte sve o našim promocijama i besplatnim sadržajima za posetioce/ o besplatnom učešću na događajima, sajmovima itd.Prijavom na Newsletter prihvatate našu Politiku privatnosti
Skip to content