Prvi saznajte najnovije vijesti
Prijavom na Newsletter prihavaćate našu Politiku privatnosti

Kristalne plakete po mjeri klijenta proizvedene u tvrtki NaniPrint

Široki portfelj, bogata ponuda i na kraju kvalitetno otisnut finalni proizvod, način je na koji tvrtke danas pronalaze put do kupaca.  Makedonska tvrtka NaniPrint jedna je od takvih kada se radi o tisku, grafičkom dizajnu te promotivnim proizvodima.
Tvrtka je osnovana 2005. godine u Gostivaru (Sjeverna Makedonija). Glavna djelatnost u početku im je bila prodaja i servis kompjutora i softvera te servis i prodaja fiskalnih uređaja. No, s godinama svoj su portfelj značajno proširili. Započeli su i s digitalnim tiskom, kartonažom te proizvodnjom kristalnih plaketa. Danas svojim klijentima uz tisak i doradu, nude i široki raspon različitih promotivnih proizvoda koje, zahvaljujući strojevima, mogu  odmah i personalizirati.

Proizvodnja kristalnih plaketa nešto je što posebno izdvajaju iz svoje ponude. Izradom kristalnih plaketa NaniPrint se bavi od 2015. godine kada su ih samo uvezivali. No, krajem 2022. godine instalirali su strojeve te počeli i s proizvodnjom. Proces proizvodnje je kombiniran, dosta je ručnog rada kojeg, ističu, rade s velikom ljubavlju i pažnjom oko najsitnijih detalja. Momentalni kapacitet im je cca 100-130 komada dnevno, ovisno o modelu i doradi. Na stanju uvijek imaju zalihe standardnih modela, ali i mogućnost izrade bilo kojeg modela ovisno o zahtjevu.
Svoju ponudu predstavit će i na nadolazećem sajmu Print21 u Sarajevu, 15. i 16. 3 u hotelu Radon Plaza.
Posjetite ih!

Ulaz je besplatan. Potrebna je samo prethodna registracija.
Link za registraciju.

Najnoviji oglasi
  • Trenutno nema dostupnih oglasa.

Partneri

Prijavite se na newsletter

Primajte tjedne novosti iz svijeta grafičke industrije i saznajte sve o našim promocijama i besplatnim sadržajima za posjetitelje/besplatnim sudjelovanjima na eventima, sajmovima i dr.Prijavom na Newsletter prihavaćate našu Politiku privatnosti
Skip to content