Prvi saznajte najnovije vijesti
Prijavom na Newsletter prihavaćate našu Politiku privatnosti

Kyocera na drupi 2024 predstavlja svoj prvi ink jet pisač za komercijalni tisak

Kyocera Document Solutions Europe najavila je predstavljanje novog ink jet produkcijskog printera na sajmu drupa 2024. (od 28. 5. do 7. 6. 2024. u Düsseldorfu). Printer, koji će tom prilikom biti i prvi put predstavljen u EMEA regiji, nudit će, kažu u Kyoceri, kvalitetu ispisa usporedivu s ofsetom.

Kyocera je 2022. godine na virtual.drupi pružila uvid u svoj prvi ink jet printer TASKalfa Pro 15000c. Radi se o digitalnom ink jet printeru u boji, namijenjenom tisku iz arka, predstavljenom još 2019. godine. Kyocera je tako iskoristila svoje bogato znanje na području ink jet tehnologije i opsežne mogućnosti grupacije te ušla u područje komercijalnog produkcijskog tiska.
TASKalfa Pro 15000c nastavlja biti bitan dio Kyocerinog rastućeg portfelja proizvoda dizajniranih za ispis personaliziranih serija svih veličina po pristupačnoj cijeni.

U međuvremenu je TASKalfa Pro 15000c doživjela uspjeh i premašila očekivanja, posebno kod kupaca koji su impresionirani nevjerojatnom pouzdanošću s minimalnim zastojima i impresivnim vijekom trajanja. Priču o uspjehu, iduće godine na drupi uživo, podijelit će Kyocerini stručnjaci.

“Drupa je jedan od vodećih događaja u našoj industriji i nudi savršenu platformu za dijeljenje naše vizije za ink jet tiska,” objašnjava Takuya Marubayashi, predsjednik Kyocera Document Solutions Europe.
Ističe da je TASKalfa Pro 15000c napravila revoluciju na tržištu svojom jedinstvenom pozicijom. Sada dolazi TASKalfa Pro 55000c, utječući na grafičku umjetnost s Kyocerinim ink jet ispisnim glavama bez premca.

Na drupu dolazi TASKalfa Pro 55000c

Predstavljanje novog printera veliki je uspjeh za Kyoceru. TASKalfa Pro 55000c omogućuje korištenje premazanog ofset papira i namijenjena je za izradu brošura, knjiga, izravne pošte i drugih materijala koji zahtijevaju visoku rezoluciju slike. Uz to, pouzdanost, izdržljivost i niska cijena posjedovanja premašuju očekivanja kupaca u tiskarskoj industriji.

TASKalfa Pro 55000c postiže kvalitetu ispisa usporedivu s ofsetnim tiskom i visoku trajnost ispisa. Osim toga, pruža iznimnu reprodukciju boja i ispis visoke razlučivosti koristeći najnovije tehnologije razvijene u Kyocerinim laboratorijima. To uključuje ink jet glave s rezolucijom 1200dpi i tehnologiju poboljšanja rubova koja točno reproducira linije i konture teksta.

TASKalfa Pro 55000c može se pohvaliti kompaktnim i uravnoteženim dizajnom, istraživanja proizvođača kažu jednim od vodećih u klasi te s niskim ukupnim troškom vlasništva (TCO). U kyoceri očekuju da će postati jedan od najpoželjnijih novih proizvoda na tržištu komercijalnog tiska i grafičke umjetnosti.

Ne propustite europsku premijeru na drupi sljedeće godine. Do tada za sva pitanja vezana uz Kyoceru na raspolaganju vam je tvrtka Xenon forte, ovlašteni distributer.

Najnoviji oglasi
  • Trenutno nema dostupnih oglasa.

Partneri

Prijavite se na newsletter

Primajte tjedne novosti iz svijeta grafičke industrije i saznajte sve o našim promocijama i besplatnim sadržajima za posjetitelje/besplatnim sudjelovanjima na eventima, sajmovima i dr.Prijavom na Newsletter prihavaćate našu Politiku privatnosti
Skip to content