PRVI SAZNAJ NAJNOVIJE VESTI
Prijavom na Newsletter prihvatate našu Politiku privatnosti

Kyocera na drupi 2024 predstavlja svoj prvi ink jet štampač za komercijalnu štampu

Kyocera Document Solutions Europe najavila predstavljanje novog ink jet proizvodnog štampača na Drupi 2024 (od 28.5. do 7.6.2024. u Dizeldorfu). Štampač, koji će prvi put biti predstavljen u EMEA regionu, nudiće kvalitet štampe uporediv sa ofset štampom, najavljuju iz kompanije Kyocera.

Kyocera je 2022. godine pružila uvid u svoj prvi ink jet štampač TASKalfa Pro 15000c na virtul.drupi. U pitanju je digitalni ink jet štampač u boji, namenjen za štampu iz tabaka, predstavljen 2019. godine. Kyocera je tako iskoristila svoje bogato znanje u oblasti ink jet tehnologije i široke mogućnosti grupe i ušla u oblast komercijalne proizvodne štampe.

TASKalfa Pro 15000c nastavlja da bude suštinski deo Kyocerinog rastućeg portfolija proizvoda dizajniranih za štampanje personalizovanih serija svih veličina po pristupačnoj ceni.

U međuvremenu, TASKalfa Pro 15000c je bio uspešan i premašio očekivanja, posebno kod kupaca koji su bili impresionirani njegovom neverovatnom pouzdanošću sa minimalnim zastojima i impresivnim životnim vekom. Kyocerini stručnjaci će sledeće godine uživo podeliti priču o uspehu na drupi.

„Drupa je jedan od vodećih događaja u našoj industriji i nudi savršenu platformu da podelimo našu viziju za inkjet štampu,“ objašnjava Takuya Marubayashi, predsednik Kyocera Document Solutions Europe.

On ističe da je TASKalfa Pro 15000c revolucionirao tržište svojom jedinstvenom pozicijom. Sada dolazi TASKalfa Pro 55000c, koji utiče na grafičku umetnost sa Kyocerinim glavama za ink jet štampanje bez premca.

Na drupu dolazi TASKalfa Pro 55000c

Predstavljanje novog štampača je veliki uspeh za Kyoceru. TASKalfa Pro 55000c omogućava upotrebu premazanog ofset papira i namenjen je za izradu brošura, knjiga, direktne pošte i drugih materijala koji zahtevaju visoku rezoluciju slike. Pored toga, pouzdanost, izdržljivost i niska cena prevazilaze očekivanja kupaca u štamparskoj industriji.

TASKalfa Pro 55000c postiže kvalitet štampe uporediv sa ofset štampom i visoku izdržljivost štampe. Pored toga, pruža izuzetnu reprodukciju boja i štampanje visoke rezolucije koristeći najnovije tehnologije razvijene u Kyocerinim laboratorijama. Ovo uključuje ink jet glave sa rezolucijom od 1200 dpi i tehnologiju za poboljšanje ivica koja precizno reprodukuje linije i konture teksta.

TASKalfa Pro 55000c se može pohvaliti kompaktnim i uravnoteženim dizajnom, istraživanje proizvođača kaže da je jedan od vodećih u svojoj klasi i sa niskim ukupnim troškovima vlasništva (TCO). Kyocera očekuje da će postati jedan od najpoželjnijih novih proizvoda na tržištu komercijalne štampe i grafičke umetnosti.

Najnoviji oglasi
  • Trenutno nema dostupnih oglasa.

Partneri

Prijavite se na newsletter

Primajte nedeljne vesti iz sveta grafičke industrije i saznajte sve o našim promocijama i besplatnim sadržajima za posetioce/ o besplatnom učešću na događajima, sajmovima itd.Prijavom na Newsletter prihvatate našu Politiku privatnosti
Skip to content