Prvi saznajte najnovije vijesti




Prijavom na Newsletter prihavaćate našu Politiku privatnosti

LabelProfi naručio HP Indigo 20000

Tvrtka LabelProfi, slovenski proizvođač etiketa i ambalaže, za potrebe razvoja proizvodnje fleksibilne ambalaža, prvog dana sajma Labelexpo, naručila je novi HP Indigo 20000. To je ujedno 200 po redu HP Indigo 20000 prodan diljem svijeta.

Stroj će u tvrtki LabelProfi biti instaliran u 10. mjesecu, a u njihovim proizvodnim pogonima već se nalaze dva narrow web digitalna stroja HP Indigo WS6800 i dodatna oprema za proizvodnju etiketa. LabelProfi započeo je proizvodnju fleksibilne ambalaže prije godinu dana, instaliranjem Karlville Pack Ready laminatora jer su imali za cilj diverzificirati poslovanje i iskoristiti porast potražnje za fleksibilnom ambalažom.

Prelazak na HP Indigo 20000 s Karlville laminatorom omogućuje tvrtki Labelprofi pružanje usluga digitalnog ispisa velikih kapaciteta fleksibilne ambalaže.  

„Glavni cilj nam je bio transformirati svoje poslovanje s etiketama nudeći tržištu proizvodnju održive i na zahtjev fleksibilne ambalaže s brzim rokom isporuke. S novim HP Indigo 20000 u imamo mogućnost proširiti svoju već poznatu uslugu u industriji etiketa na fleksibilnu ambalažu e i nastaviti isporučivati ono što naši kupci očekuju“, rekao je gosp. Uroš Slemenik, osnivač i CEO tvrtke LabelProfi. ” Na novom ulaganju tvrtki LabelProfi čestitao je i gosp. Alon Bar-Shany, generalni direktor HP Indiga, istaknuvši kako vjeruje da će novi digitalni pisač doprinijeti još boljoj kvaliteti, bržoj isporuci te dodatnom zadovoljstvu kupaca. 

Najnoviji oglasi
  • Trenutno nema dostupnih oglasa.

Partneri

Prijavite se na newsletter

Primajte tjedne novosti iz svijeta grafičke industrije i saznajte sve o našim promocijama i besplatnim sadržajima za posjetitelje/besplatnim sudjelovanjima na eventima, sajmovima i dr.



Prijavom na Newsletter prihavaćate našu Politiku privatnosti
Skip to content