PRINT MAGAZIN NEWSLETTER


Primajte tjedne novosti iz svijeta grafičke industrije i saznajte sve o našim promocijama i besplatnim sadržajima za posjetitelje/besplatnim sudjelovanjima na eventima, sajmovima i dr.

Prijavom na Newsletter prihavaćate našu Politiku privatnosti

LabelProfi naručio HP Indigo 20000

Tvrtka LabelProfi, slovenski proizvođač etiketa i ambalaže, za potrebe razvoja proizvodnje fleksibilne ambalaža, prvog dana sajma Labelexpo, naručila je novi HP Indigo 20000. To je ujedno 200 po redu HP Indigo 20000 prodan diljem svijeta.

Stroj će u tvrtki LabelProfi biti instaliran u 10. mjesecu, a u njihovim proizvodnim pogonima već se nalaze dva narrow web digitalna stroja HP Indigo WS6800 i dodatna oprema za proizvodnju etiketa. LabelProfi započeo je proizvodnju fleksibilne ambalaže prije godinu dana, instaliranjem Karlville Pack Ready laminatora jer su imali za cilj diverzificirati poslovanje i iskoristiti porast potražnje za fleksibilnom ambalažom.

Prelazak na HP Indigo 20000 s Karlville laminatorom omogućuje tvrtki Labelprofi pružanje usluga digitalnog ispisa velikih kapaciteta fleksibilne ambalaže.  

„Glavni cilj nam je bio transformirati svoje poslovanje s etiketama nudeći tržištu proizvodnju održive i na zahtjev fleksibilne ambalaže s brzim rokom isporuke. S novim HP Indigo 20000 u imamo mogućnost proširiti svoju već poznatu uslugu u industriji etiketa na fleksibilnu ambalažu e i nastaviti isporučivati ono što naši kupci očekuju“, rekao je gosp. Uroš Slemenik, osnivač i CEO tvrtke LabelProfi. ” Na novom ulaganju tvrtki LabelProfi čestitao je i gosp. Alon Bar-Shany, generalni direktor HP Indiga, istaknuvši kako vjeruje da će novi digitalni pisač doprinijeti još boljoj kvaliteti, bržoj isporuci te dodatnom zadovoljstvu kupaca. 

Prijavite se na newsletter

Primajte tjedne novosti iz svijeta grafičke industrije i saznajte sve o našim promocijama i besplatnim sadržajima za posjetitelje/besplatnim sudjelovanjima na eventima, sajmovima i dr.Prijavom na Newsletter prihavaćate našu Politiku privatnosti
Skip to content