PRINT MAGAZIN NEWSLETTER


Primajte tjedne novosti iz svijeta grafičke industrije i saznajte sve o našim promocijama i besplatnim sadržajima za posjetitelje/besplatnim sudjelovanjima na eventima, sajmovima i dr.

Prijavom na Newsletter prihavaćate našu Politiku privatnosti

Labelprofi naručio HP Indigo 20000

Kompanija LabelProfi, proizvođač etiketa i ambalaže iz Slovenije, za potrebe razvoja proizvodnje fleksibilne ambalaža, prvog dana sajma Labelexpo, naručila je novi HP Indigo 20000. To je ujedno 200. po redu HP Indigo 20000 prodat širom sveta.

Štampač će u kompaniji LabelProfi biti instaliran u oktobru mesecu, a u njihovim proizvodnim pogonima već se nalaze dva narrow web digitalna štampača HP Indigo WS6800 i dodatna oprema za proizvodnju etiketa. LabelProfi započeo je proizvodnju fleksibilne ambalaže pre godinu dana instaliranjem Karlville Pack Ready laminatora, jer su imali za cilj da prošire poslovanje i iskoriste porast potražnje za fleksibilnom ambalažom.

Prelazak na HP Indigo 20000 s Karlville laminatorom omogućava kompaniji Labelprofi pružanje usluga digitalne štampe fleksibilne ambalaže velikih kapaciteta.  

„Glavni cilj nam je bio da transformišemo svoje poslovanje s etiketama nudeći tržištu proizvodnju održive i na zahtev fleksibilne ambalaže, s brzim rokom isporuke. S novim HP Indigo 20000  imamo mogućnost da proširimo svoju već poznatu uslugu u industriji etiketa na fleksibilnu ambalažu  i da nastavimo da isporučujemo ono što naši kupci očekuju“, rekao je g. Uroš Slemenik, osnivač i CEO kompanije LabelProfi. Na novom ulaganju kompanije LabelProfi čestitao je i g. Alon Bar-Shany, generalni direktor HP Indiga, rekavši kako veruje da će novi digitalni štampač doprineti još boljem kvalitetu, bržoj isporuci i dodatnom zadovoljstvu kupaca. 

Najnoviji oglasi
  • Trenutno nema dostupnih oglasa.

Partneri

Prijavite se na newsletter

Primajte tjedne novosti iz svijeta grafičke industrije i saznajte sve o našim promocijama i besplatnim sadržajima za posjetitelje/besplatnim sudjelovanjima na eventima, sajmovima i dr.Prijavom na Newsletter prihavaćate našu Politiku privatnosti
Skip to content