Prvi saznajte najnovije vijesti
Prijavom na Newsletter prihavaćate našu Politiku privatnosti

Layflat all-in-one automatski sustav za uvez

Švicarska tvrtka Layflat na sajmu Grafima ove je godine predstavila svoju, kako nam je rekao gosp. Djawad Khorosh, dijamantnu verziju rješenja za uvez. Radi se o modelu LF 1000 All-in Max. To je potpuno automatski sustav koji može proizvesti knjižne blokove od pojedinačnih listova. Rado se o all-in-one stroju koji uključuje biganje i savijanje. Foto knjige izrađuje ljepljenjem papira jedan na drugi, kao i umetanjem kartona između listova.
Ovaj je stroj idealan za izradu profesionalnih foto knjiga gdje je velika brzina prioritet.

LF 1000 All-In Max integrirani je all-in-one sustav koji ima opciju automatskog uvlačenja, biganja, savijanja, ljepljenja i sastavljanja. Njegov sustav za automatsko poravnavanje papira i zaslon osjetljiv na dodir olakšavaju korištenje i rukovanje. Nudi fleksibilnu proizvodnju za različite dimenzije –  od 152 x 152mm do 460 x 460mm.

LF 1000 All-In Max dolazi s prepoznatljivom tehnologijom LayFlat uveza kao i tehnologijom Hotmelt ljepljenja koja osigurava bržu isporuku po nižoj cijeni.

Kako nam je rekao Khorosh, iako „DNA“ ovog stroja za uvez čine foto knjige, posebice vjenčani albumi. No, posljednjih godina svoju primjenu sve više pronalazi i u komercijalnim segmentu. U korporacijama se pokazao kao odlično rješenje za luksuznije korporativne knjige i marketinške aplikacije.

Više o Layflat LF 1000 All-In Max donosimo u Print Reportu na Print Magazin YouTube kanalu.

Najnoviji oglasi
  • Trenutno nema dostupnih oglasa.

Partneri

Prijavite se na newsletter

Primajte tjedne novosti iz svijeta grafičke industrije i saznajte sve o našim promocijama i besplatnim sadržajima za posjetitelje/besplatnim sudjelovanjima na eventima, sajmovima i dr.Prijavom na Newsletter prihavaćate našu Politiku privatnosti
Skip to content