PRVI SAZNAJ NAJNOVIJE VESTI
Prijavom na Newsletter prihvatate našu Politiku privatnosti

Layflat all-in-one automatski sistem za uvez

Švajcarska kompanija Layflat ove godine predstavila je svoju na sajmu Grafima, kako nam je objasnio g. Djawad Khorosh, dijamantsku verzija rešenja za uvezivanje. To je model LF 1000 All-in Max. To je potpuno automatski sistem koji može da proizvodi blokove knjiga od pojedinačnih listova. Govorimo o mašini sve u jednom koja uključuje presovanje i savijanje. Foto-knjige pravi lepljenjem papira jedan na drugi, kao i umetanjem kartona između listova.
Ova mašina je idealna za pravljenje profesionalnih foto-albuma gde je velika brzina prioritet.

LF 1000 All-In Max je integrisani sve-u-jednom sistem koji ima opciju automatskog uvlačenja, bigovanja, preklapanja, lepljenja i sklapanja. Njegov sistem za automatsko poravnavanje papira i ekran osetljiv na dodir čine ga lakim za upotrebu i rad. Nudi fleksibilnu proizvodnju za različite dimenzije – od 152 k 152 mm do 460 k 460 mm.

LF 1000 All-In Max dolazi sa prepoznatljivom tehnologijom povezivanja LayFlat kao i tehnologijom Hotmelt lepljenja koja obezbeđuje bržu isporuku po nižoj ceni.

Kako nam je Khoros rekao,„DNK” ove mašine za vezivanje čine foto-albumi, posebno venčani albumi. Međutim, poslednjih godina sve više nalazi svoju primenu i u komercijalnom segmentu. U korporacijama se pokazao kao odlično rešenje za luksuznije korporativne knjige i marketinške aplikacije.

Više o Layflat LF 1000 All-In Max donosimo u Print Reportu na Print Magazin YouTube kanalu.

 

Najnoviji oglasi
  • Trenutno nema dostupnih oglasa.

Partneri

Prijavite se na newsletter

Primajte nedeljne vesti iz sveta grafičke industrije i saznajte sve o našim promocijama i besplatnim sadržajima za posetioce/ o besplatnom učešću na događajima, sajmovima itd.Prijavom na Newsletter prihvatate našu Politiku privatnosti
Skip to content