PRINT MAGAZIN NEWSLETTER


Primajte tjedne novosti iz svijeta grafičke industrije i saznajte sve o našim promocijama i besplatnim sadržajima za posjetitelje/besplatnim sudjelovanjima na eventima, sajmovima i dr.

Prijavom na Newsletter prihavaćate našu Politiku privatnosti

Let’s talk about… novi YouTube serijal Print Magazina

Iako smo u 2021.  tek nešto više od tri tjedna, čini se da će nas određene navike i modeli komuniciranja, silom prilika usvojeni u 2020., još neko vrijeme pratiti i u novoj godini. Tu naravno prije svega mislimo na online prezentacije i edukacije jer se oblici bilo kakvih eventa uživo tek blago naziru.

U skladu s tim i Print Magazin će nastaviti svoj serijal You Tube emisija, no u nešto izmijenjenom obliku. Nova godina, novi optimizam, nove ideje!
Tako ćete od idućeg tjedna na našem YouTube kanalu, uz stare epizode serijala „45 minuta o tisku“, moći pogledati prvu epizodu novog serijala pod nazivom „Let’s talk about…“. (Zašto engleski naziv? Jednostavno jer nam niti jedan oblik prijevoda ove rečenice nije zvučao dovoljno dobro!).

U sklopu novog online serijala nastavit ćemo razgovarati sa zanimljivim gostima na teme vezane uz i oko grafičke branše, a pred kraj svakog mjeseca, izuzev srpnja i kolovoza, novu epizodu objaviti na našem YouTube kanalu (o čemu ćemo vas na vrijeme obavijestiti).

Osim naziva, promijenili smo malo i koncept te trajanje. Sa svim sugovornicima razgovarat ćemo istovremeno, a epizoda će trajati ne duže od 30 minuta.

U prvoj epizodi novog serijala „Let’s talk about…“, koja će na YouTube kanalu biti objavljena sljedeći tjedan, pričat ćemo o strategiji upravljanja, planiranju i kriznom menadžmentu.

U goste nam dolaze dva odlična poznavatelja prilika kako u gospodarstvu, tako i u branši – gosp. Miodrag Šajatović i gosp. Igor Belošić.

Znajući da je mnogima u ovako neizvjesnim vremenima teško donositi dugoročne planove i odluke, no isto tako znajući da je bez plana teško poslovati i ostvarivati ciljeve, a početak godine vrijeme je planova, u prvoj epizodi novog serijala, odlučili smo pokušati pronaći odgovor na pitanja vezana uz krizu, planiranje, strategiju, ciljeve….

Ne propustite nove, zanimljive epizode!
Pretplatite se na Print Magazin YouTube kanal!

Gumb-za-e-newsletter-2

Prijavite se na newsletter

Primajte tjedne novosti iz svijeta grafičke industrije i saznajte sve o našim promocijama i besplatnim sadržajima za posjetitelje/besplatnim sudjelovanjima na eventima, sajmovima i dr.Prijavom na Newsletter prihavaćate našu Politiku privatnosti
Skip to content