PRINT MAGAZIN NEWSLETTER


Primajte tjedne novosti iz svijeta grafičke industrije i saznajte sve o našim promocijama i besplatnim sadržajima za posjetitelje/besplatnim sudjelovanjima na eventima, sajmovima i dr.

Prijavom na Newsletter prihavaćate našu Politiku privatnosti

Let’s talk about… novi YouTube serijal Print Magazina

Iako smo u 2021.  tek nešto više od tri nedelje, izgleda da će nas određene navike i modeli komunikacije, usvojeni silom prilika u 2020, još neko vreme pratiti i u novoj godini. Tu naravno pre svega mislimo na online prezentacije i edukacije jer se oblici bilo kakvih događaja uživo, tek blago naziru.

U skladu s tim, i Print Magazin će nastaviti svoj serijal You Tube emisija, ali u nešto izmenjenom obliku. Nova godina, novi optimizam, nove ideje!
Tako ćete od iduće nedelje na našem YouTube kanalu, uz stare epizode serijala „45 minuta o tisku“moći da pogledate prvu epizodu novog serijala pod nazivom „Let’s talk about…“. (Zašto engleski naziv? Zato što nam nijedan oblik prevoda ove rečenice nije zvučao dovoljno dobro!).

U sklopu novog online serijala nastavićemo da razgovaramo sa zanimljivim gostima na teme u vezi sa grafičkom branšom, a pred kraj svakog meseca, izuzev jula i avgusta, novu epizodu ćemo objaviti na našem YouTube kanalu (o čemu ćemo vas na vreme obavestiti).

Osim naziva, promenili smo malo i koncept i trajanje. Sa svim sagovornicima razgovaraćemo istovremeno, a epizoda će trajati do 30 minuta.

U prvoj epizodi novog serijala „Let’s talk about…“, koja će na YouTube kanalu biti objavljena sledeće nedelje, pričaćemo o strategiji upravljanja, planiranju i kriznom menadžmentu.

U goste nam dolaze dva odlična poznavaoca prilika kako u privredi, tako i u branši – g. Miodrag Šajatović i g. Igor Belošić.

Znajući da je mnogima u ovako nezvesnim vremenima teško da donose dugoročne planove i odluke, ali imajući u vidu da je bez plana teško poslovati i ostvarivati ciljeve, a početak godine jeste vreme planova, u prvoj epizodi novog serijala, odlučili smo da pokušamo da pronađemo odgovor na pitanja vezana za krizu, planiranje, strategiju, ciljeve….

Nemojte propustiti nove, zanimljive epizode!
Pretplatite se na Print Magazin YouTube kanal!

Gumb-za-e-newsletter-2

Prijavite se na newsletter

Primajte tjedne novosti iz svijeta grafičke industrije i saznajte sve o našim promocijama i besplatnim sadržajima za posjetitelje/besplatnim sudjelovanjima na eventima, sajmovima i dr.Prijavom na Newsletter prihavaćate našu Politiku privatnosti
Skip to content