PRINT MAGAZIN NEWSLETTER


Primajte tjedne novosti iz svijeta grafičke industrije i saznajte sve o našim promocijama i besplatnim sadržajima za posjetitelje/besplatnim sudjelovanjima na eventima, sajmovima i dr.

Prijavom na Newsletter prihavaćate našu Politiku privatnosti

Let’s talk about… UV flatbed pisači iz malo drugačijeg kuta

Drugu ovogodišnju epizodu našeg YouTube serijala Let’s talk about posvetili smo UV flatbed pisačima. Svim sadašnjim, a posebice budućim kupcima pokušali smo je približiti iz jednog malo drugačijeg kuta.

UV flatbed pisače u svom portfelju imaju danas gotovo svi vodeći svjetski brendovi. Raspon medija na koje je moguće ispisivati gotovo da je neograničen, a i visina postaje sve manji problem.

Mi smo u goste stoga pozvali gosp. Gregu Šimunoviča, vlasnika i direktora tvrtke Pako koja je zlatni Canon partner. Canon iz razloga jer je Canon sa svojim brendom Océ Arizona pionir u segmentu UV flatbed pisča.  
Naš drugi gost bio je gosp. Dalibor Jager, direktor prodaje u tvrtki Azonprinter, koja je pak najstariji regionalni proizvođač pisača.

I Canonu i Azonprinteru u segmentu UV flatbed pisača na tržištu sve više konkuriraju  i tzv. no name brendovi, odnosno pisači iz Kine.

Kako se nose konkurencijom, na kojim temeljima grade prodajnu strategiju, koje su prednosti kupovine pisača poznatog brenda u odnosu na no name brend, na što obratiti pažnju i čime se voditi pri odluci o kupnji samo se neke od tema koje donosi nova epizoda serijala Let’s talk about.

Cijelu epizodu možete pogledati na Print Magazinovu YouTube kanalu!

Gumb-za-e-newsletter-2

Prijavite se na newsletter

Primajte tjedne novosti iz svijeta grafičke industrije i saznajte sve o našim promocijama i besplatnim sadržajima za posjetitelje/besplatnim sudjelovanjima na eventima, sajmovima i dr.Prijavom na Newsletter prihavaćate našu Politiku privatnosti
Skip to content