PRINT MAGAZIN NEWSLETTER


Primajte tjedne novosti iz svijeta grafičke industrije i saznajte sve o našim promocijama i besplatnim sadržajima za posjetitelje/besplatnim sudjelovanjima na eventima, sajmovima i dr.

Prijavom na Newsletter prihavaćate našu Politiku privatnosti

Let’s talk about… UV flatbed štampači iz malo drugačijeg ugla

Drugu ovogodišnju epizodu našeg YouTube serijala Let’s talk about posvetili smo UV flatbed štampačima. Svim sadašnjim, a posebno budućim kupcima pokušali smo da približimo ovu temu iz malo drugačijeg ugla.

UV flatbed štampače u svom portfoliju danas imaju skoro svi vodeći svetski brendovi. Raspon medija na koje je moguće štampati gotovo da je neograničen, a i visina postaje sve manji problem.

Mi smo zato u goste  pozvali g. Gregu Šimunoviča, vlasnika i direktora kompanije Pako koja je zlatni Canon partner. Canon je tu sa razlogom, jer je upravo Canon sa svojim brendom Océ Arizona pionir u segmentu UV flatbed štampača.

Naš drugi gost bio je g. Dalibor Jager, direktor prodaje u kompaniji Azonprinter, koja je pak najstariji regionalni proizvođač štampača.

I Canonu i Azonprinteru u segmentu UV flatbed štampača na tržištu sve više konkurišu  i tzv. no name brendovi, odnosno štampači iz Kine.

Kako se nose sa konkurencijom, na kojim temeljima grade prodajnu strategiju, koje su prednosti kupovine štampača poznatog brenda u odnosu na no name brend, na šta treba obratiti pažnju i čime se treba voditi pri odluci o kupovini – samo su neke od tema koje donosi nova epizoda serijala Let’s talk about.

Celu epizodu možete pogledati na YouTube kanalu Print Magazina!

Gumb-za-e-newsletter-2

Prijavite se na newsletter

Primajte tjedne novosti iz svijeta grafičke industrije i saznajte sve o našim promocijama i besplatnim sadržajima za posjetitelje/besplatnim sudjelovanjima na eventima, sajmovima i dr.Prijavom na Newsletter prihavaćate našu Politiku privatnosti
Skip to content