Prvi saznajte najnovije vijesti
Prijavom na Newsletter prihavaćate našu Politiku privatnosti

Liyu hibridni printer i CNC rezač s mogućnostima prilagođenima baš svakoj tiskari

Tvrtka NVM Graphic Solutions u svom je premijernom nastupu na ovogodišnjem sajmu Print21 u Zagrebu posjetiteljima predstavila tek dio iz bogatog Liyu portfelja čija rješenja donose na tržište zemalja regije. Široki asortiman Liyu digitalnih rješenja za tisak velikog formata uključuje UV roll-to-roll printere, hibridne i flatbed printere te rješenja za tisak tekstila i ambalaže. Ponudu zaokružuju rezačima. Zahvaljujući tome u mogućnosti su ponuditi potpuno automatizirana rješenja za različite industrije.
Na sajam Print21 donijeli su:

  • Liyu Platinum EQ2 hibridni printer
  • Liyu X-line Q-Cut 2516 CNC rezač.

Platinum EQ2 UV LED je hibridni printer, opremljen je Ricoh Gen6 glavama uz mogućnost ispisa na fleksibilnim i krutim materijalima. Zbog mogućnosti tiska na materijalima debljine do 50mm svoju primjenu pronalazi u različitim područjima (promotivna i industrija oglašavanja, proizvodnja namještaja, dekoracija…). Maksimalna širina ispisa je 2,05m.

Rezača X-line Q-Cut 2516 na sajmu Print21 imao je svojevrsnu europsku premijeru. Prije toga je prikazan na Fespa Euroasia kao koncept. Do je X-line serije koju je Liyu pokrenuo kako bi i manjim i srednjim tiskarama omogućio ulazak u ovaj segment uz financijski pristupačno, a kvalitetom i učinkovitošću odlično rješenje.
X-line Q-Cut 2516 ima dimenziju rezne površine 2.5×1.6m. Opremljen je s conveyor beltom i svim potrebnim alatima za signage industriju, kao što su V-cut, Kiss-cut, električni oscilirajući nož, Drag nož, Big alat te routerom za rezanje tvrdih materijala.

Zašto su Liyu modularna rješenja sve češće odabir tiskara, otkrio nam je u kratkom intervjuu gosp. Hrvoje Javor, CEO.
Print Report intervju dostupan je na Print Magazin YouTube kanalu.

Najnoviji oglasi
  • Trenutno nema dostupnih oglasa.

Partneri

Prijavite se na newsletter

Primajte tjedne novosti iz svijeta grafičke industrije i saznajte sve o našim promocijama i besplatnim sadržajima za posjetitelje/besplatnim sudjelovanjima na eventima, sajmovima i dr.Prijavom na Newsletter prihavaćate našu Politiku privatnosti
Skip to content